Mat rettsmidler for influensa

September 7

Når smerte, lunger og hodepine følge med influensa, den første bestillingen av virksomheten er å føle seg bedre. Det finnes en rekke mat rettsmidler som en influensa pasienten kan spise og drikke som vil lindre influensasymptomer.

Kyllingsuppe

Kyllingsuppe kan være den beste mat å spise mens lidelse med influensa. Ifølge Mayo Clinic, vil kyllingsuppe fart mucus gjennom nesen for å lindre lunger. Kyllingsuppe fungerer som en anti-inflammatorisk ved å hemme bevegelsen av visse immunsystemceller som deltar i kroppens betennelse reaksjon. Hjemmelaget suppe kan ha et forsprang på noen hermetisert varianter.

Hvitløk

Hvitløk er en kraftig urt som brukes av de gamle egypterne. Hvitløk finnes i mange krydret mat. Den har antibakterielle og antivirale egenskaper som hjelper immunsystemet for å bekjempe infeksjoner. Ifølge Organic Nutrition, inneholder hvitløk allicin, en potent antibiotika. Hvitløk vil også bidra til å tømme nesegangene av slim, og dermed gir for økt puste.

Flere rettsmidler

Drikke varm beroligende te kan lette symptomer på influensa. Te blandet med honning, sitron, sukker og whisky kokt i vann vil gjøre en influensa offeret føler seg bedre. Smerter og plager vil forsvinne, og pasienten vil skli inn i en komfortabel søvn.

Løk har også helbredende egenskaper. Skjær noen løk og kok dem i en kjele med melk. Rør inn havregryn og en klype salt for en liten, skarp måltid. Spis i sengen, for å tømme hodet. Løken vil bidra til å kurere din hacking hoste også.