Hvordan lage en Peanut Butter Banana Protein Shake

November 5

Hvordan lage en Peanut Butter Banana Protein Shake


Forbruker protein shakes som et måltid erstatning, supplement eller som arbeid ut recovery drink er en vanlig praksis blant ernæring og mosjon aficionados. Men vil du finne at noen varianter av protein pulver er vanskelig å drikke på grunn av sin søte smak eller ubehagelig tekstur. Du kan buffer smaken av en uappetittlig protein pulver ved å inkludere frukt som bananer og jordbær sammen med mutter Butters som peanøtt, mandel, hasselnøtt eller pecan i miksen. En av de mer populære kombinasjonene er sjokolade, peanøttsmør og banan.

Bruksanvisning

1 Plasser 1/2 kopp is i kroppen av en blender.

2 Legg en porsjon av den valgte protein pulver til blender cup sammen med 3/4 kopp melk.

3 Fest lokket til blender og bland ingrediensene til en jevn røre.

4 Chop ett til to bananer i biter og legge dette til blender mens den kjører.

5 Scoop i 2 ss. peanøttsmør (tykk eller glatt er fin og avhenger av dine preferanser) og fortsette blending til alle ingrediensene er helt kombineres.

6 Smak blandingen og justere nivåene av banan, peanøttsmør og is som ønsket. Hvis blandingen blir for tykk kan du tynne den med ekstra melk.

Hint

  • Prøv vanilje protein pulver med banan og jordbær. Du kan også legge til kokosmelk, spirulina pulver eller ønskede flytende vitaminer for å gi riste mer ernæringsmessig verdi.
  • Ikke fest noe annet enn mat i blender mens den kjører.