Hvordan berolige en Sting

July 2

Det er ikke noe verre enn å prøve å nyte den flotte naturen og måtte avverge den bitende, stikkende insekter. I tillegg til hevelse og kløe som følger disse biter, mange mennesker utvikler allergi og må få medisinsk hjelp umiddelbart. Her er flere hjem rettsmidler som kan ta brodden av en brodd, og bitt av en bite.There er også noen tips for å unngå å bli stukket eller litt i første omgang.

Bruksanvisning

1 Sett penger på det. Det er riktig, vil en bie stikk eller myggstikk stoppe hevelse og kløe hvis du setter en krone på bittet. Fukt huden og holder en krone på bittet i ca to minutter. Hevelsen bør gå ned og kløe bør stoppe. Dette fungerer bra rett etter at du blir bitt, og enda senere når du tilfeldigvis ripe det stedet og det klør igjen.

2 Dekk den opp. Mange gamle tid remedier gjelder fortsatt. Dekk biter eller stikk med et lim laget av gjørme og vann, bakepulver og vann, aspirin og vann eller bare ren gamle isen. Mesteparten av tiden, kan disse rettsmidler lindre hevelse og kjøle bite.

3 Soothe det med Vicks Vapor Rub. Dette gni kan brukes på en rekke måter. Gni litt inn i trykkpunkter, håndledd, ankler, bak knær, albuer og nakken for å holde insekter unna. Gni litt inn i bitt eller stikk og kløe forsvinner umiddelbart.

4 Ta en anti-histamin. Mange ganger etter å ha blitt stukket eller bitt, folk har en allergisk reaksjon som en anti-histamin vil bidra ved å redusere hevelse, rødhet og smerte.

5 Sett ut en gjør ikke forstyrr skilt for insekter. Hold parfyme og Köln for nettene du går ut for å spise middag. Legg sink i kostholdet ditt. Mange mennesker som blir insekt fester er mangelfull i sink. Prøv å legge Ølgjær eller luktfri hvitløk til kosthold, også.

Hint

  • Prøv å unngå å være ute i grålysningen og skumringen, de to stats ganger insekter synes å mate.
  • Pass på at du ikke har noen stående vann i hagen din som gjør at myggen å avle. I tillegg til en kløende bitt, kan mygg bære West Nile Virus.
  • Bie stikk føre til flere dødsfall enn slangebitt. Hvis en person som nylig ble stukket av en bie har smerter i brystet, tetthet i brystet, elveblest, kvalme eller oppkast, få dem til medisinsk hjelp umiddelbart.