Hvordan bruke Baking Soda å behandle kroppslukt

February 6

Hvordan bruke Baking Soda å behandle kroppslukt


Flere vaskemidler annonsere at de inneholder natron for å fjerne lukt i skitne klær. Hvis du bruker natron er en god måte å få ting til å lukte bedre, virker det som den naturlige ting å bruke for å behandle kroppslukt. Natron inneholder ingen av kjemikalier eller allergener som finnes i deodoranter, men det er effektivt og lett å bruke.

Bruksanvisning

1 Kjøp en ny boks med natron å behandle kroppslukt for maksimal styrke. Oppbevar den på soverommet eller badet.

2 dusj eller badekar grundig. Tørr brønn, særlig i armhulen.

3 Dump litt natron (ca 1 ts. Å starte) i hånden eller på en tørr klut og klapp den over hele underarmen til du har dekket hele området. Vent til huden din tørker før du setter på klærne. Ellers kan pulveret forlate hvite merker på skjorta.

4 Bland natron med kjøkken maismel eller babypudder maismel (som vanligvis er parfymert) for å legge til flere tørkeeffekt og deodorant handling.

5 Legg 1/4 kopp natron til et varmt bad for å utvide sine fordeler til hele kroppen.

6 Sug føttene med foten luktproblemer i en natron løsning bestående av 4 ss. av natron 4 kopper varmt vann. Påfør pulver til føttene etter en dusj for å eliminere fotlukt.

7 Sjekk din diett. Alkohol, kaffe, sterke krydder og andre matvarer kan bidra til kroppslukt. Gjør det enklere for natron å gjøre jobben sin ved å begrense inntaket av matvarer som kan forverre kroppslukt.

Hint

  • For å øke effektiviteten av natron, bruke en baby tørke under armene først. Disse serviettene er mildere enn voksne produkter. Når huden er tørr, bruke natron.
  • Fortsatt bruk av natron kan føre til en utarming av B-vitaminer (som niacin og tiamin). Spør legen din om det bør vurdere endringer i kostholdet eller kosttilskudd for å være sikker på at du får nok av disse essensielle næringsstoffer.
  • Rapportere eventuelle plutselige hopp i din svette produksjon eller kroppslukt med legen din. Dersom en slik endring er forårsaket av medisinsk problem, er det best å få det diagnostisert umiddelbart.