Om Lysterapi Forskning

February 6

Lysterapi er en behandlingsmetode som bruker lys for å hjelpe problemer som søvnløshet, ikke-produktivitet, jetlag, bulimi, værsyke, depresjon og mer. Mange generelle medisinske problemer er vellykket behandlet med lysterapi.

History of Light Therapy

Lysterapi forskning eller lysbehandling går helt tilbake til oldtidens Egypt. De gamle grekerne også brukt sollys medisinsk. På 1920-tallet, avdøde Dinshah Ghadiali, MD, uttalte at farge og lys er hvordan kroppen meridians funksjon. Han hadde sin egen lykkes system av healing med farget lys som han introduserte i New York City. I 1980 AJ Lewy, MD, og ​​hans kolleger ved National Institute of Mental Health, bekreftet at høy intensitet lys påvirker den naturlige utgivelsen av den søvndyssende hormonet melatonin. De fant også at lysterapi hjelper sesongmessige depresjon og jetlag.

Egenskaper

Den døgnrytmen i kroppen vår har å gjøre med tidspunktet for søvn, endokrine hormoner, kroppstemperatur og biologiske funksjoner. Disse biologiske regulatorer hos mennesker oppstår i en 24-timers syklus. Studier har vist at lysterapi kan forbedre forstyrrelser i døgnrytmen. Bare lys som har full bølgelengdespektrum, som naturlig sollys, kan opprettholde helse, i henhold til photobiologist og forskeren John Nash Ott, d.sc. I 40 år forsket han bølgelengder av naturlig lys og deres effekt på levende ting.

funksjoner

Ulike medisinske felt bruke lys terapi for å behandle pasienter. Disse inkluderer dermatologi, fysioterapi, idrettsmedisin, revmatologi, psykiatri, rehabilitering og kirurgi. Den brukes til terapeutiske formål og hjelper kroppen å gjøre raske justeringer, slik at du kan helbrede enten mentalt eller fysisk. Norman Rosenthal, MD, psykiater og forfatter, oppdaget at noen individer blir deprimert bare i visse årstider, vanligvis vinter. Han er den som definert og heter "Seasonal Affective Disorder" (SAD). Han laget ved bruk av et lys som ligner på sollys for å behandle SAD pasienter.

Identifikasjon / symptomer

Hvis du føler deg deprimert som helst på året eller bare om vinteren, kan du dra nytte av lysterapi. Lysterapi forskning har støttet nytten av behandling for depresjon som oppstår når som helst på året. Problemer sover kan også bli hjulpet av lysterapi. Den Bioptron lampe, som startet produksjon i 1988, ble utviklet i Sveits og har blitt funnet å stimulere immunforsvaret og hudceller. Dette lyset hjelper kroppen leges med sin egen naturlige kraft. Smerter fra fibromyalgi og leddgikt kan forbedre fra å bruke en Bioptron lampe.

typer

Humant vev påvirkes av bølgelengden eller elektromagnetisk stråling av lyset som anvendes, strømtetthet, lyskilden og hvis den er kontinuerlig eller pulserende lys. Forskjellige lys brukes til ulike formål. En utmerket behandling for smertelindring er infrarødt lys enheter. Ultrafiolett lys brukes til å drepe bakterier. Blått lys terapi er bra for behandling av hudproblemer som akne. Lett boksen brukes mot depresjon og sesong effektiv lidelse.