Hvordan du bruker en Ovulation Predictor

March 22

Eggløsningen skjer når et egg frigjøres ved en eggstokk inn i egglederen. Når dette skjer, er en kvinne i stand til å bli gravid. Vanligvis er det omtrent en 1-3 dagers vindu per måned når unnfangelsen er mulig. Hvis du prøver å få barn, kan ovulation Predictor kits å fastslå når du har eggløsning. Disse prediktorer fungerer ved å oppdage en bølge av luteiniserende hormon i urinen rett før du har eggløsning.

Bruksanvisning

1 Spor syklus. Merknad om en kalender når du begynner mensen. Det er best å gjøre dette i flere måneder for å observere din personlige mønster. Bestem hvor mange dager typisk innlegg fra start dagen i perioden en måned til den neste. For de fleste kvinner, er dette ca 28 dager, men det varierer fra person til person. Hvis syklusen din er ca 28 dager lang, begynne å teste på dag 11, som er omtrent tre dager før eggløsning skal normalt skje.

2 Test i midten av ettermiddagen. Urin som skilles ut først i morgen kan produsere falske positive testresultater. Hvis du tar flere tester, hver på en påfølgende dag, test på samme tid hver dag.

3 Fjern lokket fra testpinnen. Med noen kits, vil du holder pinnen i grepet på slutten og peke absorberende spissen inn i strømmen av urin i ca fem sekunder. Med andre kits, kan du ha muligheten til å tisse i en kopp og holder staven tips i urinen i fem sekunder. Etter fem sekunder, sett korken og legg testen stikke ned på et flatt underlag med resultatet vinduet vendt oppover.

4 Vent fem minutter og sjekk resultatet. Kontrollen vinduet vil alltid vise en vertikal lilla linje. Hvis du også se en vertikal lilla linje i resultatvinduet som er like mørk som linjen i kontrollvinduet eller mørkere, så du har testet positivt for en bølge av luteiniserende hormon. Hvis du ønsker å bli gravid, er det best å ha sex på den dagen du ta testen og de to eller tre dager etter.