Hvordan behandle Dystymi

December 18

Hvordan behandle Dystymi


Dystyhmia kan være en alvorlig og ødeleggende lidelse for noen som fører til kronisk depresjon, eller det kan rett og slett være en indikasjon på et liv levd uten lykke eller glede. Noen individer lider av sykdommen uten å vite det, uvitende om det finnes behandling for kronisk tristhet. Følg disse få trinnene for å behandle dystymi.

Bruksanvisning

1 Finn ut om symptomene er tegn på dystymi. Vit at symptomene inkluderer: dårlig skole / arbeid ytelse, sosial tilbaketrekning, skyhet, irritabel fiendtlighet, konflikter med familie og venner og søvn uregelmessigheter.

2 Gjør en avtale for å besøke en psykiatrisk helsepersonell for å fastslå en tilstrekkelig løpet av handlingen for å behandle sykdommen, og hvis medisinering er nødvendig. Ta kontakt med din primære omsorg lege for å utelukke eventuelle medisinske forhold som kan bidra til tristhet eller dysthymiske følelser.

3 utelukke muligheten for en alvorlig depressiv lidelse, blandet episode, eller annen depressiv episode. Spør din mentale helse omsorgsarbeider hvorvidt symptomene er synonymt med dystymi hvilken stat du må ha følelser for en viss tid.

4 Begynn psykoterapi som et første alternativ. Med mange kroniske psykiske lidelser, er psykoterapi det foretrukne valget for mange kunder og klinikere. Vær ærlig med din rådgiver hvis du ikke er komfortabel eller fornøyd med utvinning kurset.

5 veie nøye alternativene for medisiner som lidelse kan noen ganger bli forverret av medisiner. Vanligvis er de ikke er foreskrevet med mindre en alvorlig depressiv episode har vært til stede på et eller annet punkt. Selvhjelp, hypnoterapi, kunstterapi og mindfulness terapi er alle effektive metoder for behandling i tillegg.

6 Spis godt balansert ernæringsmessige måltider og holde seg borte fra for mye alkohol som disse faktorene kan bidra til dystymi. Trener regelmessig og prøve å få en betydelig mengde sol som dette har en tendens til å være bra for folk med kronisk tristhet.

Hint

  • Ved hjelp av visse former for øvelser som yoga og pilates pleier å være bra for avslapning og er svært nyttig for å behandle personer som lider av dystymi.
  • Dystymi hos barn kan uttales eller knapt gjenkjennelig bortsett fra dårlig ytelse på skolen og hyppig konflikt med autoritet. Lær å gjenkjenne tegn hos ungdom også.
  • Hvis dystymi eskalerer, det ofte kan bryte ut i en alvorlig depressiv episode og kan føre til selv skadelige eller til og med selvmordstanker. Være intuned til tegn og kontakt hjelp umiddelbart hvis du eller en elsket en er uttrykksselvmordstanker.