Guide til flammehemmende klær

November 21

Guide til flammehemmende klær


Flamme eller brannhemmende klær er en nødvendighet for elektrikere, olje og gass industri arbeidere og rørledning feltet ansatte. Hvis en jobb krever folk til å jobbe i nærheten av brennbare materialer eller åpen flamme, vil FRC kjeledresser, bukser, jakker og hansker forhindre alvorlige brannskader ved å holde kroppen beskyttet.

Hvordan flammehemmende klær Works

Hvis en arbeidstaker blir utsatt for en elektrisk eller flash brann, vil flammehemmende klær slukke brannen. FRC klær vil ikke forhindre at materialet tar fyr, men flammene skal spre i et sekund eller to. I motsetning til det mange tror, ​​bomull, ull og andre naturlige fibre som ikke har blitt behandlet med flammehemmende kjemikalier kan ta fyr og føre til brannskader, selv om de er tryggere enn polyester eller blandede tekstiler. Ikke erstatte naturlige fibre for FRC klær. Nomex, Kevlar, belagt nylon og Twaron er eksempler på brannhemmende materialer. Se etter disse navnene når du kjøper industrielle arbeidsklær. Husk å holde hele kroppen dekket med flammehemmende klær for å unngå alvorlige forbrenninger.

Typer og rangeringer

Lysbue termisk ytelse verdi er et mål på en flamme-motstandsdyktig plaggets beskyttelsesnivå. Tykke stoffer har en høyere ATPV og gi sterkere brannmotstand. Brannsikre klær kan ha en fare risikokategori fra 0-4, med 4 gir den beste beskyttelsen. Det er flamme-resistente lab strøk, arbeidsklær, kjeledresser, hansker, jakker, bukser, denim, bomull bukser, undertøy og engangs kjeledress med eller uten hette. Ved kjøp av flammehemmende klær, være sikker på at HRC eller ATPV rangering er tydelig angitt. Dersom plagget trenger reparasjon, være sikker på at enhver erstatning materiale eller tråden har samme ATPV nivå som det opprinnelige materialet.

OSHA og andre regler

Den amerikanske Occupational Safety and Health Administration kode 29 CFR 1910.269 stater som elektrisk kraft og distribusjons linje arbeidstakere må bære flammehemmende klær, og arbeidsgiver er ansvarlig for å gi det. The National Fire Protection Association 70E forskriften krever arbeiderne å bære FRC når det er en mulighet for en elektrisk flash brann. Dette er akseptert standard gjennom de elektriske og industri. NFPA 2112 inneholder regler for brannsikre plagg i petrokjemi og følges hele bransjen.