Hvordan Raise Your Serotonin nivåer gjennom kosten & amp; Amino Acid Tilskudd

September 10
Hvordan Raise Your Serotonin nivåer gjennom kosten & amp; Amino Acid Tilskudd

Kroppen krever 22 essensielle aminosyrer for å bygge de proteinene som bekjemper infeksjoner, regulere vekst og påvirke mental tilstand. Mens de fleste av disse aminosyrer syntetiseres av kroppen, er det flere som må komme fra maten vi spiser og kosttilskudd vi tar. Ifølge Intelegen.com, mange mennesker ikke får nok tryptofan, en essensiell aminosyre som fører til serotonin produksjonen. Serotonin er viktig for å regulere humøret og appetitten. En mangel på serotonin kan føre til depresjon og angst samt en tendens til å spise mer høy-karbohydrat matvarer.

Trinn 1

Erstatt hvitt brød, ris og pasta med fullkorns versjoner. Karbohydrater øke nivåer av tryptofan, og hele korn inneholder sink, som hjelpemidler i tryptofan absorpsjon.

trinn 2

Spis rikelig med magre meieriprodukter, som for eksempel skummet melk, cottage cheese og yoghurt. Meieriprodukter inneholder store mengder tryptofan, så vel som vitamin D, som også kan hjelpe til med å lindre depresjon.

trinn 3

Dryss hvetekim og linfrø, høy i folsyre, på frokostblandinger, salater og sandwicher. Folsyre, som tryptofan, er en forløper for serotonin.

Trinn 4

Legg ernæringsmessige gjær til popcorn, salater og korn. Disse lyse gule flak, høy i B-vitaminer, kan ofte bli funnet i bulk delen av helsekostbutikker. Vitamin B-6 hjelper konvertere tryptofan til serotonin.

Trinn 5

Snack på rå valnøtter, som er høy i omega-3 fettsyrer. Andre kilder til omega-3 fettsyrer er fet fisk, som laks og kveite. Ifølge Dr. Andrew Stoll, direktør for Psykofarmakologisk Research Laboratory ved Harvard Medical School-McLean Hospital, omega-3 fettsyrer gjør hjernecellemembraner mer flytende, noe som gir en jevnere flyt av serotonin i hjernen.

advarsler

  • Ikke ta aminosyre kosttilskudd med MAOI antidepressiva eller antipsykotiske medisiner. Hvis du er usikker på om din nåværende psykiatriske medisiner faller inn i disse kategoriene, spør på apoteket. Noen vanlige MAO-hemmere er Nardil og Parnate. Vanlige antipsykotika inkluderer Haldol, Clozaril, Seroquel og Zyprexa.

Du trenger

  • Magre meieriprodukter
  • hvete~~POS=TRUNC spirer~~POS=HEADCOMP
  • nøtter
  • Næringsrik gjær
  • Sitrusfrukt