Hvordan å konfrontere en Bully

March 30

Hvordan å konfrontere en Bully


Bullies kommer i mange former, og hvis du ikke stoppe dem tidlig, vil de fortsette å hakke på deg. Trikset er å konfrontere en bølle på en måte som ikke antennes ytterligere sinne av vold.

Bruksanvisning

1 Vite når noen er en bølle. En mobber er vanligvis en god løgner, pratsom og ofte hevngjerrig. De rette oppmerksomheten mot seg selv og er raske til å kritisere andre. Bullies kontrollere mennesker og samtaler og ikke bo på ett emne på veldig lenge.

2 Finn en tid og et sted hvor du kan møte mobberen. Planlegg hva du skal si på forhånd og bruke en privat plassering der du ikke vil bli avbrutt. Hvis du konfrontere en bølle foran andre, kan han føle goaded av stolthet å ty til vold. Forvent mobberen for å prøve og kontrollere situasjonen. Forbli positiv og vennlig for å unngå opptrapping i en kamp eller argument.

3 konfrontere mobberen med sannheten. En mobber mener vanligvis de er rett og ser seg selv som smartere enn andre. Dette betyr at de reagerer med sinne når fram med sannheten, så vær klar.

4 Beskriv situasjonen og din perspektiv og la ham vite at du ønsker å prøve å finne ut av ting. Forklar hvilke handlinger du er uenig med, for eksempel kommentarer til deg eller bak ryggen din. Be ham om å avklare hva han mente, lytte til svaret og takke ham for å diskutere det med deg.

5 Sett grenser ved å si nei til enhver oppførsel som er uakseptabel. Vær konsekvent og fortsette å diskutere ting når oppførselen kommer opp igjen. Minn henne hvordan hun påvirker deg og gjenta dine uttalelser konsekvent uten å forklare deg selv.

6 Har barna stille direkte spørsmål, som "Hvorfor er du rørt på meg," og "Har jeg gjort noe for deg?" Be dem om å si klart at de ikke ønsker å kjempe. Hvis det ikke fungerer, fortell dine barn til å gi råd til mobberen til å forlate dem alene, eller de vil fortelle læreren eller foreldrene hans.

7 Hvis mobberen roper eller samtalen eskalerer kampen, gå bort og prøve igjen på et senere tidspunkt. Gjør det samme hvis hun ikke lytter eller tar en telefonsamtale i løpet av samtalen.

Hint

  • Spør om mobberen er klar over problemet, og be ham om å løse problemet med deg.
  • Ikke la mobberen disrespect deg. Bruk fakta i stedet for følelser fordi mobberne ser følelser som tegn på svakhet.