Hvordan få en GNC Gold Card

June 1

Hvordan få en GNC Gold Card


General Nutrition Centers, eller GNC, er en helse butikk som tilbyr et bredt utvalg av vitaminer, urte kosttilskudd, sports ernæring produkter, skjønnhet forsyninger og trening og utstyr. GNC har filialer over hele USA og passer for helsebevisste individ. GNC Gold Card er et medlemskort som lar deg spare penger på butikkenes fitness og helse-relaterte produkter og tjenester. Søker om GNC Gold Card tar bare noen få minutter.

Bruksanvisning

1 Besøk GNC hjemmeside og klikke på "Store Locator" -knappen for å finne en butikk. Innom butikken og ta med en legitimasjon med bilde kort.

2 Besøk GNC. Bla gjennom sitt utvalg av vitaminer og andre kosttilskudd tilgjengelig for kjøp. Du kan få en umiddelbar rabatt hvis du søker på en GNC Gold Card. GNC tilbyr 20 prosent rabatt på alle produkter dagen du bli med og de første syv dagene av hver måned i ett år.

3 Fullfør en GNC Gold Card søknad og betale søknad avgifter. Søknaden ber om fullt navn, adresse og sekundære kortholders navn. Du vil også motta gratis månedlig helse magasiner sammen med kortet. Din GNC Gold Card vil bli sendt til deg etter innlevering av søknaden.

4 Påfør på nettet hvis du ikke har tid til å besøke en GNC butikken. Du vil bli bedt om å sende inn kredittkortinformasjon og betale frakt for kortet. Besøk GNC nettsiden til å søke på nettet umiddelbart.