Hva er tannbørstehårene laget av?

July 29

Materialer som brukes til å produsere tannbørstehårene variere. Fra en naturlig børste, likner modeller og materialer som ikke er fjernt fra den aller første børster laget, til nye høyteknologiske materialer, polert for å glatte elegant perfeksjon, det er en pensel der ute for hver enkelt.

naturlig bust

Tannbørster ble opprinnelig laget av bambus og bein håndtak, og innlemmet bust laget av enten Siberian villsvin hår eller hest hår. Selv om relativt effektiv til rengjøring, hadde de sine ulemper. Animal hårbørster falt kort ikke bare på en hygienisk nivå, som de kan beholde bakterier, men de har også en tendens til å tørke saktere enn mer moderne materialer. Også på grunn av en mindre raffinert fremstillingsprosess, busten vil ofte falle ut av børsten.

nylonbust

Moderne tannbørster er vanligvis utstyrt i enten nylon eller nylon-polyester blanding bust. Den første nylon børste ble introdusert i 1938 og ble produsert med nylon garn. I dag, nylon bust børster kommer i en rekke former, størrelser, teksturer og tettheter. Enten man trenger en ekstra myk til en fast børste, er en sikker på å finne en børste som passer i nylon variasjon.

retro Trender

Nylig, bust materialer har gått i variant retninger. Selskaper som Fuchs Dental Care er tilbake til Siberian villsvin hår i produksjonen av sine børster.

alternative materialer

Alternative materialer som Shabbos tannbørster er laget med gummi bust.

Ingen Busten på All

Brasiliansk designer Fabio Dabori har skapt en elektrisk tannbørste som erstatter børstehårene helt ved bruk av en svamp.