Hvordan bruke en motorisert gassmaske

January 5

En Powered Air Purifying Respirator (PAPR) er en motorisert luftfiltersystem som produserer luft fra omgivelsene for brukeren. Apparatet består av en vifte, en batteripakke, et hode maske og en pusterøret. Occupational Health and Safety Administration (OSHA) har utviklet åndedrettsvern standarder for åndedrettsvern brukes i arbeidsområder. For å møte OSHA standarder, bør arbeidsgivere sørge for utdannings opplæring i hvordan å vedlikeholde, rent og trygt lagre PAPR. Det er viktig å kjenne til funksjon og den personen som skal bruke enheten. Alle PAPRs må være kompatibel med personer annet sikkerhetsutstyr som briller, hjelmer, briller og sveisemasker.

Bruksanvisning

1 Løft PAPR av batteriladeren. Se etter sprekker i luftstrøm tube, vier oppmerksomhet til hver ende av røret. Sett luftstrømmen røret i PAPR.

2 Snu PAPR ansiktsmaske, slik at du kan fjerne silkepapir inni masken. Skyv den svarte gummiknappen på PAPR motor for å slå luften filtreringssystem på.

3 Kontroller mengden av luft som strømmer fra røret ved å plassere en "egg flyter" inn i enden av røret. Se om den nedre bånd på egget flottøren stiger over kanten av røret. Luftstrømmen er tilstrekkelig hvis den stiger over kanten.

4 Sett luftstrømmen røret på baksiden av den ansiktsmaske som dekker brukerens hode. Hold luftrøret tett mot ryggen din ved hjelp av et belte.

5 Skyv ansiktsmaske over hodet. Sentrer luftstrøm tube til baksiden av hodet. Juster pannebånd i ansiktsmasken slik at masken sitter godt og de elastiske haken stroppen sel masken til ansiktet ditt. Med ansiktsmaske forseglet rundt ansiktet ditt det er trygt å la isolasjon rommet og gå inn i det forurensede området.

6 Stå i et ikke-forurenset område når det er på tide å ta av PAPR. Koble luftstrøm rør fra baksiden av ansiktsmaske, løsne beltet og løfte ansiktet maske av hodet. Sett PAPR motoren tilbake på batterilading.