Psoriasis behandling med kanel

September 8

Psoriasis er en tilstand av huden som rammer mange mennesker i hele verden. Selv om det er mange som er foreskrevet rettsmidler, er mange mennesker på jakt etter en mer naturlig form for behandling. Naturlig hjemme rettsmidler er vanligvis sikrere og mindre invasiv, og ikke minst billigere enn tradisjonelle former for behandling.

Hvorfor Cinnamon?

Kanel har blitt brukt til mer enn bare å krydre maten for de siste århundrene. Faktisk, i over 5000 år, kanel har vært brukt av egypterne i balsamering blandinger. Importert fra Kina i 2000 f.Kr., ble det funnet å være svært gunstig. Kanel er faktisk tørket indre bark av ulike former for eviggrønne trær.

Kanel er brukt i det medisinske samfunnet til å behandle ulike sykdommer og lidelser. Det kan bidra til å avlaste kvalme og diaré, og kan bidra til å redusere eller eliminere gass. Kanel er også brukt som en digestive hjelpemiddel, og kan hjelpe til med vekttap, på grunn av det å øke kroppens stoffskifte.

dosering

Drikker kanel bark te er en måte å få en god dose kanel. Kanel te kan gjøres ved å bringe en kopp vann til en byll og legge en til to kanelstenger eller sprinkling kanel i vannet. Kanelolje kan også anvendes: satt noen få dråper av ekstraktet inn i et glass vann. Te kan drikkes opp til tre ganger om dagen for å hjelpe til med psoriasis. Noen hevder at å spise kanel-flavored mat på daglig basis, for eksempel kanel frokostblandinger, vil også bidra til psoriasis til å rydde opp. Kanel olje bør ikke brukes eksternt for psoriasis eller andre hudsykdommer. Dosering når du legger kanel ekstrakt til vannet er ca 15 til 20 dråper per 16 oz. av vann.

Interaksjoner og allergiske reaksjoner

Kanel bark er generelt ansett for å være trygt for de fleste individer, men noen mennesker har en allergisk reaksjon på det, så det bør brukes med forsiktighet i starten. Noen individer opplever oppkast, kvalme og i alvorlige tilfeller, nyreskader ved bruk av kanel bark te. Andre opplever noen form for hudirritasjon i form av en allergi. Hvis dette er tilfelle, kan det dukke opp som et brannsår. Andre allergiske reaksjoner inkluderer hjertebank, rask pust og økt svette.