Magnet Therapy for Fibromyalgi

October 24

Magnet terapi har blitt mer og mer populært for behandling av symptomer på fibromyalgi til tross for mangel på sanksjon av US Food and Drug Administration. Likevel, det har det har vært et begrenset antall studier som har antydet at det bare kan fungere.

Hvordan fungerer de

Brukere av magnet terapi tror det vil bidra til å redusere sin kroniske smerter, og at magnet strømninger hjelp i healing kroppen sin. Ifølge Baylor College of Medicine, kan magneter hjelpe slappe kapillærveggene, som kan øke blodstrømmen til berørte områder. Magneter er også antatt å forebygge muskelkramper, og å forstyrre elektrokjemiske reaksjoner i nerveceller, så nervene har en vanskeligere tid å sende smertesignaler til hjernen.

Noen brukere plassere magneter direkte over de områdene som forårsaker dem smerte, ofte ved hjelp av bandasjer for å holde dem på plass; Men fibromyalgi lider ofte har vondt i hele kroppen. På grunn av dette, kan det magnetiske madrasser være mer fordelaktig for dem.

Det er ingen kjente bivirkninger ved å bruke magnetterapi, i motsetning til mange av de smertestillende medikamenter som mennesker med fibromyalgi er foreskrevet. Men det betyr ikke at det ikke er potensielle bivirkninger som kanskje ikke er kjent på denne tiden; FDA har ikke godkjent magneter som behandling for fibromyalgi. Siden langsiktige bivirkninger ved bruk av magneter som terapi er ukjent, er det viktig for pasienten å diskutere bruk av magnet terapi med legen sin. Magneter kan også føre til problemer med pacemaker eller annet medisinsk utstyr, så bør man være forsiktig før du bruker denne alternative formen for terapi.

Er Magneter Effektiv?

Det har vært svært få konkluderende studier utført som beviser om magnetisk terapi vil fungere for de med fibromyalgi. Men en 2001 studie gjort ved University of Virginia funnet ut at en gruppe studerte - en gruppe som sov på magnetiske pads - viste forbedringer i sine nivåer av smerte. Selv om dette er meningsfylt forskning, dessverre resten av undersøkelsens resultater var mangelfulle.

I en lignende studie utført av Tufts University School of Medicine i Boston, fant forskerne også at magnetiske madrasser bidratt til å redusere smerte hos pasienter som sov på dem.

Hvis noen som har fibromyalgi vurderer magnetterapi, ville det være lurt for henne å først snakke med en lege, som kan se på den enkelte og alvorlighetsgraden av symptomene, og diskutere en metode for behandling som passer best for henne.