Health Care Aide Training

September 14

Health Care Aide Training


Helsepersonell medhjelpere er også referert til som hjem helse hjelpere, og de hjelper funksjonshemmede, syke og eldre personer i sine hjem eller i bolig fasiliteter. De utfører grunnleggende husarbeid, overvåke generell helsestatus, bistå med bading og stell, transport enkeltpersoner til legetimer og håndtere relaterte oppgaver. Bureau of Labor Statistics sier at trening varierer avhengig av staten, og noen stater har høyere minimums krav til opplæring enn andre.

Basis utdanning

Helsepersonell medhjelpere er ikke nødvendig for å fullføre en high school diplom. De får on-the-job training fra sykepleiere, ledere eller erfarne hjelpere. Selv om en high school diplom er ikke nødvendig, må helsevesenet medhjelpere kunne kommunisere tydelig, lese, skrive og administrere grunnleggende husholdnings ansvar.

Opplæring i jobben

Helsepersonell medhjelpere får on-the-job opplæring som lærer dem å gi grunnleggende nivå av pasienten støtte, gjennomføre renhold husarbeid, bistå med bading og stell og administrere andre generelle husholdning ansvar. De får spesiell opplæring på prisen for forberedelse til pasienter på spesielle dietter, og de lærer grunnleggende sikkerhetsrutiner. De er vanligvis nødvendig for å passere en kompetanse eksamen når opplæringsperioden slutter.

lisens Training

Helsepersonell medhjelpere er ikke pålagt å ha lisens, men det kan gjøre dem mer salgbare. Byråer som mottar Medicare og Medicaid finansiell støtte krever et minimum av trening. Disse etatene krever helse medhjelpere for å gjennomføre minimum 75 timer og bestå en kompetanse eksamen eller statlig sertifiseringsprogram. Hjelpere tjene sertifisering ved å fullføre en kompetanse eksamen med eller uten trening. De må imidlertid fullføre minst 16 timer veiledet opplæring før de har direkte kontakt med pasienter. Den føderale regjeringen etablerte dette minimumskravet for lisens, men noen stater krever høyere nivåer av opplæring for sertifisering.

sertifisering Opplæring

The National Association for Home Care og Hospice (NAHC) er en organisasjon innenfor helsesektoren som tilbyr sertifiseringskurs for helsepersonell medhjelpere. Denne frivillig sertifisering krever en vellykket gjennomføring av 75 timer med trening med tilsyn og observasjon av en sykepleier. Passerer en skriftlig kompetanse eksamen fullfører prosessen for sertifisering.

Mellommenneskelige menneskelige~~POS=HEADCOMP Training

De fleste etater og institusjoner gi opplæring på mellommenneskelige ferdigheter som gjør at helsevesenet medhjelpere til å kommunisere og samhandle godt med pasienter. Trening klasser undervise enkeltpersoner til å kommunisere tydelig og ærlig, opprettholde emosjonell stabilitet og presentere en positiv holdning til pasienter. Mellommenneskelige trening lærer også helsesektoren medhjelpere til å reagere profesjonelt i en nødsituasjon eller presserende situasjon uten å forårsake unødig alarm til pasienter eller deres familiemedlemmer.