Slik fjerner en gull krone

September 21Så mye som vi ønsker å tro gullkroner er permanent, er det faktum at de ofte ikke er. Det er mange grunner til at en gullkrone kanskje må fjernes. Tannstrukturen under kan re-nedbrytning etter en periode av tid, som nødvendiggjør en ny krone, eller tannen kan utvikle en abscess og krever en rotfylling, noe som også krever omforming kronen. Uansett årsak, er den eneste måten en gullkrone kan fjernes er av en tannlege.

Bruksanvisning

1 Gjør en avtale for å se en tannlege. Hvis du har en vanlig utøver, desto bedre. Hvis ikke, kan mange nettsteder gi deg informasjon om lokale tannleger.

2 Tips dental personalet hva slags symptomer du har. De vil trolig ta et røntgenbilde av tannen for å se hva som skjer.

3 Oppsøk en ny mening hvis du har grunn til å stille spørsmål ved en diagnose. Fjerne en gull krone betyr uunngåelig å erstatte det, og hvis det er behov for en rotfylling eller en annen prosedyre, det er veldig dyrt. Du må være villig til å betale for et annet kontor besøk og flere røntgenbilder.

4 Planlegge en avtale for prosedyren når du har akseptert diagnosen. Når en krone må fjernes, det er noe galt, og ikke ivareta det fører til flere komplikasjoner nedover veien, inkludert mulig tap av tannen.

5 Spør dental ansatte hva som er involvert i prosedyren. Hvis du trenger en rotfylling, være klar på hva det er for, og hva som vil skje. Etter en rotfylling gjennom en gullkrone, noen ganger den opprinnelige kronen kan bli frelst. Hvis kronen må skiftes på grunn av re-forfall under prosedyren innebærer en ny krone forberedelse og inntrykk. Den gamle kronen er fjernet ved å gjøre kutt i det med en dental håndstykket (drill), så er det pried av med instrumenter. Du får en injeksjon av lokalbedøvelse slik at det ikke vil skade.