De beste måtene å våkne et barn fra en lur

October 22
De beste måtene å våkne et barn fra en lur

Barn trenger ikke alltid våkne opp fra sine naps med godt humør. De kan føle groggy eller gretten og har problemer med å skrive inn virkeligheten. Ifølge WebMD, den anbefalte tidsrammen for en ikke-skole-alder barnets lur er 90 minutter, slik at du ikke ønsker å vekke ham for tidlig eller han kan føle opphisset eller misfornøyde. Hvis han sover for lenge, vil han sannsynligvis ha problemer med å sovne ved sengetid. Når du våkner barnet opp fra en lur, ta deg god tid, slik at overgangen ikke er brå eller foruroligende. Barnet ditt vil sette pris på den hyggelige og sensitiv tilnærming.

Synge eller spille musikk

En av de beste måtene å vekke barnet opp, er å synge sanger eller spille musikk. Vuggesanger, milde musikk og barneorienterte sanger er myk og forfriskende, slik at barna kan våkne opp sakte og fredelig uten følelsen forvirret eller desorientert. Syng kjente melodier i en rolig stemme eller spille inspirerende melodier å lindre barnets angst som han overganger fra søvn til bevissthet om sine fysiske omgivelser. Hold sang eller musikk med et lavt volum slik at barnet ikke blir skremt av lyden. (Referanse 1 - generell informasjon ikke nødvendig å sitere)

Whispering

Whispering er en positiv måte å vekke barnet fra en lur. Noen ganger kan et barn kan sovne i bilen eller vognen, men fortsatt trenger å fullføre sin lur når han kommer hjem. Når du våkner barnet ditt fra en kort lur i bilen og vil at han skal gå tilbake til å sove på rommet sitt, hviske, "mamma er her, men lur tid er ikke over ennå." Når lur tid er over, stille si "Hei søvnig hode, er det på tide å våkne opp."

kosing

Hugging, kosing og kos er betryggende måter å våkne barnet ditt fra en lur. Barn blir trøstet av en forelder betryggende hengivenhet, så klemmer og kjærlighet pats er en positiv måte å hjelpe barnet å tilpasse seg sine omgivelser. Hun kan ha flyttet i sengen eller slått sidelengs, slik at kos kan hjelpe henne våkne sakte uten å føle forvirret. Hvis barnet ønsker å strekke eller rulle over, slipper du klem så hun ikke belastning eller kjempe mot deg. Sier i en myk stemme: "Det er på tide å våkne opp."

Flytte

Når barnet ditt sliter med å våkne fra en lur og stemmen din og milde følelser ikke gjør utslaget, vurdere å bringe ham til et annet område. For eksempel, hvis barnet bærer en bleie under lur tid, forsiktig flytte ham til stellebord som han våkner opp, foreslår FamilyEducation.com. (Referanse 1) Hold til høyre ved siden av ham slik at han ikke faller av eller føler seg redd og alene. Du kan bære barnet ditt til en stue sofa eller ta hånden hans og sakte gå ham til et annet rom. Flytting ham til en ny plass får ham ut av komforten av sengen hans og hjelper ham våkne opp.