Hvordan identifisere symptomer på sår GERD

July 11

Gastrosophageal reflukssykdom eller bedre kjent som GERD påvirker nesten 40% av amerikanerne. Denne tilstanden er halsbrann er det verre. Når halsbrann forhold er langvarig og bli veldig alvorlig GERD er diagnosis.Here er noen måter å bidra til å identifisere symptomer på GERD.

Bruksanvisning

1 Er det halsbrann eller GERD? Typiske symptomer på halsbrann kan være oppblåsthet, gass, raping, kvalme, kortpustethet og / eller en sur smak i halsen og munnen. En av de første symptomene på at dette er mer enn halsbrann er en brennende følelse som følte reiser fra magen i halsen. Denne følelsen vil forsvinne etter noen sekunder. Dette er forårsaket når den nedre esophageal sphincter muskel har blitt skadet eller svekket over tid. Denne muskelen normalt holder magesyre fra fosser oppover, men når den blir ødelagt av langvarig halsbrann symptomer det slutter å fungere ordentlig, og dette gjør at syre for å slippe forbi i spiserøret og dermed forårsaker brennende følelse.

2 Selv om ikke alle GERD lider vil oppleve det, er oppgulp et tegn på alvorlig GERD og oppstår når den øvre esophageal sphincter muskel har blitt skadet. Når den øvre muskelen ikke fungerer det tillater ikke bare stygg smake syre til å komme opp igjen, men i noen tilfeller mat og væske. Over en lengre tid med denne erosjon av tennene kan forekomme.

3 astmalignende symptomer forekomme hvis syren blir ned i lungene.

4 Føler kvalm kan være et tegn på GERD når alle andre åpenbare årsaker er utelukket, for eksempel graviditet eller sykdom. Det igjen ikke alle GERD lider vil oppleve dette symptomet, men i noen tilfeller kan det være langvarig følelser av kvalme. I alvorlige tilfeller kvalme følelsen kan føre til oppkast.

5 Og en av de siste ting å se etter er en sår hals og hes stemme. Disse symptomene oppstår når syre er stadig kommer tilbake opp i spiserøret som forårsaker halsen for å bli betent og irritert. Hvis syren er i området av stemmebåndene kan dette føre til forringelse over tid og stemmen til å bli mer hes. En hes stemme er svært sjeldne.

Hint

  • Noen måter å unngå eller forhindre alvorlig halsbrann som igjen kan føre til GERD:
  • Spis fersk papaya og / eller ananas som hjelpemiddel i fordøyelsen
  • Spis mer rå grønnsaker
  • Spis mindre, mer hyppige måltider
  • Vent minst tre timer etter å ha spist for å legge seg ned
  • Hev hodet av sengen om natten
  • Bland en spiseskje av rå eple cider eddik i et glass vann og nippe med måltider
  • Øvelser som gåing, sykling eller lav effekt aerobic kan være gunstig
  • Unngå stress eller sinne
  • Hvis noen halsbrann symptomer vare lenger enn 2 uker bør du oppsøke lege som denne tilstanden kan føre til alvorlige helseproblemer.