Hvordan å fly i første trimester av svangerskapet

July 16

Hvordan å fly i første trimester av svangerskapet


Når du finner det nødvendig å reise med fly mens de er gravide, bør du vurdere noen videre forberedelser. Flying mens i første trimester av svangerskapet garanterer noen spesielle hensyn. Mens du bør alltid konsultere med legen din hvis du har noen spesielle bekymringer, er det generelle forholdsregler du bør følge.

Bruksanvisning

Flying i første trimester av svangerskapet

1 Få en friskmelding. De første 12 ukene av svangerskapet er ansett som den første trimester. Mens mange kvinner vente til åtte til tolv uker for å ha sin første prenatal besøk, er det best ikke å fly før du har hatt din første OB avtale og bekreftet at svangerskapet er normalt og lav risiko. Informer legen om at du har tenkt på å fly. Mens legen din vil sannsynligvis fortelle deg det er greit, holde legen din i loop er en god forholdsregel.

2 Ta lager av dine graviditet symptomer på bakken. For mange kvinner første trimester kan være plaget med morgenkvalme, tretthet, hodepine og ryggsmerter. Den typiske rekke symptomer kan holdepunkt du på forsyninger vil du sannsynligvis trenger å ta: ekstra bevegelse spypose, nakke puter, vann eller en liten rullet opp teppe. Hvis du er spesielt utsatt for kvalme, kan legen være i stand til å foreskrive en anti-kvalme medisiner til bruk mens du reiser.

3 Forstå flyet miljøet og ta nødvendige forsyninger. Atmosfæren på et plan som er forskjellig fra det på bakken. Selv om du ikke har opplevd kvalme under svangerskapet, ta med sitron drops, kjeks og en syk bag bare i tilfelle. Lukter som trigger kvalme er forsterket av nærkamp og relative mangelen på luftsirkulasjon i et fly. Vær forberedt på en overraskelse neseblødning, selv om du aldri har hatt en. Neseblod er vanlig under svangerskapet og kunne bringes videre av flyets tørr luft.

4 Noen leger advarer mot svært lange eller hyppige flyreiser i første trimester. På grunn av faren for stråling i løpet av denne viktige fasen av fosterutviklingen, er det best ikke å være en hyppig flyger mens gravide. For de fleste tilfeldig reisende, men dette er ikke en alvorlig bekymring. Hvis en veldig lang flytur er uunngåelig, prøv å be om en midtgang, slik at du enkelt kan gjøre hyppige turer til toalettet. Dette vil tjene dobbelt plikt som en lettelse av en felles første trimester av svangerskapet ubehag (hyppig vannlating) og forebyggende tiltak mot dyp venetrombose, en blodpropp i beinet, som gravide kvinner er i faresonen.

5 Fly med en ledsager hvis det er mulig. Denne personen kan hjelpe deg med å håndtere bagasjen, gi støtte hvis du begynner å oppleve litt ubehag, og være der for å bry seg og talsmann for deg i det usannsynlige tilfellet at noe går galt enten på flyet eller mens du er på ditt reisemål.