Hjem rette for Scars

November 25

Arr kan dannes fra sår eller skader i huden, fra akne, eller fra rask vektøkning og tap (som med strekkmerker). Noen arr lett, mens andre sjelden danne arrvev. Enten du behandler deprimert arr som pockmarks eller tykke, hevet arr som keloider, kan du få resultater fra flere folk rettsmidler.
Hjem rettsmidler er tryggere enn over-the-counter kjemiske behandlinger; kan imidlertid resultatet bli tregere. Ikke alle av disse naturlige behandlinger som fungerer for alle, men de er gode utgangspunkt.

Vitamin E Oil

Selv om mange mennesker rapporterer suksess med å bruke vitamin E olje på arr, er det lite medisinsk bevis for å støtte deres krav. En studie ved University of Miami konkluderte med at vitamin E olje var ikke mer effektiv i å fjerne arr enn en vanlig fuktighetskrem. Likevel, holistisk healere og leger fortsette å anbefale vitamin E olje til pasienter. En plastisk kirurg, Dr. Joel Studin, mener at vitamin E olje fungerer ved å rive ned kollagen fibrene som danner arrvev. På grunn av mye anekdotiske bevis som støtter vitamin E olje som et arr remover, er det verdt et forsøk. Kjøp bare naturlig vitamin E olje (ikke den syntetiske formen) for best resultat.

sitroner

Sitronsaft eller sitron olje kan lette arr. Den sitronsyre i sitroner har bleke evner, og kan slough av det øverste laget av huden. Den nye huden i arret området vil være lysere i fargen og mindre synlige. Få sitronsaft fra en fersk sitroner eller kjøpe en flaske med sitronsaft. Kjøp sitron olje eller sitronmelisse olje fra helsekostbutikker. Påfør oljen en gang om dagen; du kan bruke saften, som er svakere, flere ganger daglig.

Kakao smør

Andre hudpleieprodukter Garderobe overflaten av huden, men kakaosmør trenger ytterkantene av det midterste laget, eller dermis. Kakaosmør er spesielt effektivt med strekkmerker fordi de danner i dermis. Kakaosmør er solgt som en pinne eller lotion. Bruk skjemaet som passer deg best og bruke det to til tre ganger daglig.