Gratis Medisinsk Symptomer Diagnose

June 21

Gratis Medisinsk Symptomer Diagnose


Du er sykepleier en sår skulder og har vært i mer enn en uke. Rennende nese, rennende, kløende øyne bry deg daglig. Og det er at utslett som kommer og går på magen. Din bekymring om noen eller alle av disse forholdene motivere dere til å lete etter informasjon om årsaker og behandlinger. Du er en av mange som søker et svar - et gratis diagnose - for medisinsk symptomer. Men ta kontakt med helsepersonell for en full evaluering av din tilstand, diagnose og forskrivning av behandling.

Endre Dynamics

Helsepersonell erkjenner at helsevesenet har forandret seg siden advent av Internett. Pasienter nå ofte ta en aktiv rolle i sine helsetjenester, endre dynamikken i lege-pasient-forholdet. Med pasientene nå i stand til å bruke Internett for å hjelpe dem i fastsettelse av en diagnose for sine symptomer, leger ikke lenger har hovedrollen i å være informasjonsleverandører. Denne rollen har endret seg til å bli en mer samarbeid mellom lege og pasient.

Resources

Mange sykehus og klinikker, som Mayo Clinic, University of Maryland Medical Center, UMMC, og New York-Presbyterian Hospital har nettsteder som er gode kilder til nøyaktig og rettidig medisinsk informasjon. Se etter temaer som "symptom check" på nettsiden for å lære hvilke ressurser som er tilgjengelige. Du trenger ikke å være en pasient på sykehuset til å bruke ressurser på nettet. Sjekk med din helsepersonell kontor for å lære hvilke ressurser de har tilgjengelig for symptom kontroll. Noen leger bruker e-post til å kommunisere med pasienter og kan guide deg til hva du kan behandle hjemme og hva som må medisinsk vurdering.

betraktninger

Ved hjelp av en medisinsk symptom kontrolløren å bidra til å fastsette diagnose for enkle støt, blåmerker, lavgradig feber og sår hals hjelper deg å finne ut hvilke betingelser kan behandles hjemme og hvilke som nødvendig et besøk til et helsepersonell. Symptom brikker har bidratt til å lindre noen folks frykt, mens det har bidratt til å høyne frykt for andre.

Betydning

Husk at helsepersonell har både utdannelse og erfaring i å vurdere forholdene for pasienter, inkludert de av angst. Noen forhold vil garantere en hands-on evaluering av en profesjonell og kanskje blodprøver eller andre typer tester for å danne en nøyaktig diagnose. Din kunnskap, innhentet gjennom ulike ressurser, kan bidra til å redusere noe av frykten forbundet med helsetjenester besøk og behandlinger.