Hvordan forebygge sykdom i College

June 30

Hvordan forebygge sykdom i College


Sykdom er vanskelig å unngå, spesielt når du er en student som bor på campus med tusenvis av andre studenter. Forkjølelse, influensa, strep og mono er alvorlige bekymringer i studenthjem. Disse sykdommene er vanskelig å kjempe når du bor i en dorm fordi du deler rom og bad med så mange studenter. Det er, heldigvis, mange skritt studenter kan ta for å unngå å bli syk.

Bruksanvisning

1 Få nok søvn. Det er en av de beste forsvar mot infeksjoner og virus. Det er lett å komme ut av en komfortabel søvn tidsplan på college med sosiale arrangementer, tung studerer og stress ved å leve i et støyende dorm. Men det er viktig å finne en måte å komme nær åtte timer med god søvn hver kveld.

2 Spis et sunt og balansert kosthold. Å ha gode ernæringsmessige vaner vil hjelpe i ditt forsvar mot forkjølelse, influensa og andre virus. I tillegg er biff, yoghurt og sopp antas å øke kroppens immunsystem. Spis mer sitrus. Sitrusfrukter er generelt fulle av immunitet forsterke vitamin C.

3 Ta en daglig multivitamin for å styrke kroppens immunforsvar mot virus.

4 utøve noen dager i uken. Sykdommen har en enklere tid å finne sin vei inn i en inaktiv kroppen. Gå for en joggetur eller makt tur rundt campus mellom klassene.

5 Hold hybel eller leilighet overdrevent ren spesielt rundt kalde og influensasesongen. Dine venner og romkamerater kommer i kontakt med like mange bakterier som du gjør, og trykk deretter på ting rundt i rommet. Bruk antibakterielle rengjøringsmidler eller våtservietter til å tørke overflatene et par ganger hver dag.

6 Vask hendene ofte. Selv om du kan være i stand til å holde hybel eller leilighet ren, vil du fortsatt komme i kontakt med dørhåndtak, pulter og andre overflater som andre som kan være syke vil også ha rørt. Bære rensemiddel er også en god idé når du ikke har tid til å vaske hendene grundig.

7 Få en influensa skutt fra skolens sykestue eller et lokalt apotek før influensasesongen starter for en stor forsvarslinje mot fanger viruset.

8 Unngå å dele mat eller drikke med andre. Folk du velger å dele med ser kanskje ikke syk, men kan være bærer et virus.

9 Unngå folkemengder under kalde og influensasesongen. Selv hoppe klassen er ikke et godt alternativ, kan holde seg unna store folkemengder redusere risikoen for å bli syk.

10 Stopp berøre ansiktet. Bakterier vil finne en måte på hendene, og berøre ansiktet bringer dem bakterier nærmere infisere hele kroppen. Øyne, nese og munn har membraner som gjør det lett for bakterier å komme inn og gå gjennom kroppen.