Tylenol 3 Bivirkninger: Forstoppelse

March 1

Tylenol No. 3 er et medikament tilgjengelig på resept som inneholder både paracetamol og narkotiske kodein. Tylenol 3 er en smertestillende for pågående moderat til alvorlig smerte. Mens Tylenol 3 har vært en bevist agent i en vellykket forvaltning av smerte, har det flere ubehagelige bivirkninger, inkludert hodepine, kvalme, oppkast og forstoppelse.

Handle om

Fordi den inneholder både en smertestillende og et narkotisk stoff, Tylenol 3 gir mer effektiv smertelindring enn ett legemiddel som brukes alene. Tylenol 3 med kodein er vanlig foreskrevet for smertelindring etter operasjonen, eller for kroniske smerter som for eksempel rygg eller nakkeskade, og er oftest tatt i tablettform.

Side Effect: Forstoppelse

Mange narkotika føre til ubehagelig bivirkning av forstoppelse, og Tylenol 3 er intet unntak. Forstoppelse skyldes først og fremst av treg fordøyelse av mat passerer gjennom tarmen, og narkotika virke mot fordøyelsen ved å få maten til å passere saktere gjennom tarmen. De to beste måtene å motvirke ubehagelig bivirkning av forstoppelse på grunn av Tylenol 3 er å legge mer fiber til kosthold og, om nødvendig, ta et avføringsmiddel. Over-the-counter fiber kosttilskudd som Metamucil tas daglig vil bidra til bulk og løsne avføringen, noe som gjør det enklere å passere.

Andre bivirkninger

Varsle legen din hvis du opplever pustevansker som følge av å ta denne medisinen (barn og eldre er spesielt utsatt for pustevansker). Sørg for å fortelle legen din dersom du opplever svimmelhet, besvimelse, kvalme eller oppkast. Komplikasjoner kan oppstå hvis Tylenol 3 er tatt av alle som har en historie med alkoholmisbruk, en hodeskade, beslag eller tidligere anfall, psykiske lidelser eller depresjon, astma eller emfysem, nyre eller skjoldbrusk problemer, gallestein eller hjertesykdom.

Dosering

Tylenol 3 er vanligvis foreskrevet i tablettform for oral forbruk og administreres hver fire til seks timer etter behov for smerte. Tylenol 3 er også tilgjengelig i flytende form for IV injeksjon eller i flytende form som skal svelges. Tylenol 3 kan tas med mat eller melk, men bør ikke tas sammen med alkohol. Hvis du glemmer å ta dette legemidlet, ta den glemte dosen så snart du husker (men ikke dobbelt opp på en dose). Det er viktig at du tar denne medisinen som foreskrevet.

forholdsregler

Hvis det tar for lang tid, kan kroppen bygge opp en toleranse for dette stoffet, noe som vil kreve en sterkere og hyppigere dosering av denne medisinen. Fordi et foster kan utvikle avhengighet til dette stoffet, er det ikke anbefalt at det gis til gravide eller ammende kvinner. Tylenol 3 kan føre til pusteproblemer hos barn under 2 år, og skal ikke forskrives til barn. Ikke ta denne medisinen mens forbruker alkoholholdige drikkevarer.