Hvorfor er det viktig å drikke vann rett etter at Aspirin?

March 8

Det er viktig å drikke nok vann når du tar noen medisiner, men særlig aspirin og andre lignende medisiner. Begrunnelsen er todelt, og hver grunnen er å fremme optimal helse.

Det grunnleggende

Aspirin, i form vi kjenner det i dag, ble opprettet i slutten av det 19. århundre, og dets bruk i andre former kan dateres så langt tilbake som Hippokrates. Aspirin kjemiske navn er acetylsalisylsyre, et stoff i salicylate familien.

Aspirin er klassifisert som et ikke-steroid antiinflammatorisk middel og den brukes for en rekke forskjellige tilstander, inkludert feber, reduksjon av smerte og forebygging av hjertesykdom, hjerteinfarkt og slag.

risiko

Sammen med de mange fordelene av denne eldgamle over-the-counter (OTC) medisiner kommer noen risiko, herunder risiko for skade på slimhinnen i magesekken. Dette er en grunn til at det er viktig å ta aspirin fulgt av en full glass vann, for å hjelpe i forebygging av magen nød.

Aspirin kan også bli tatt sammen med melk, eller med vann dersom det er mat i magen. Melk og en delvis full mage også bidra til å redusere faren for mageirritasjon fra aspirin.

Enda en måte å unngå acetylsalisylsyre er irriterende effekter til magen er å ta enterodrasjert form av aspirin. Belegget er laget for å hindre at aspirin fra oppløsning i magen, men å gjøre det i tarmen. Aldri bryte eller knuse en enterodrasjert aspirin tablett, eller du vil ha eliminert sin evne til å passere gjennom magen uoppløst.

ekstra Betraktninger

Aspirin, og andre medisiner, må etterfølges av en tilstrekkelig mengde av væske, for eksempel et glass vann, for å hindre muligheten for skade på spiserøret. Noen ganger kan du føle hvis en tablett ser ut til å bli sittende fast i halsen, men det er andre ganger at du ikke kan føle dette skje.

Dersom aspirin tablett, eller til og med en del av tabletten, losjer i halsen, kan det forårsake skade på slimhinnen i spiserøret, noe som resulterer i en tilstand som kalles øsofagitt. Ubehandlet, denne tilstanden kan utvikle seg til en sårdannelse i esophogeal fôr.

For å unngå denne muligheten, må du huske å svelge dine aspirin tabletter - enterodrasjert eller ren - med et fullt glass vann.