Hvordan fikse for mye salt i min svinekjøtt Roast

November 9

Selv de beste kokker er noen ganger også gratis med saltbøsse. Før du vet ordet av det, er din perfekte svinekjøtt steke tilsynelatende ødelagt. I dette tilfellet, en unse for forebygging er verdt et pund av vaksinen, fordi så snart en tallerken har for mye salt, er det ikke lett å redde. Unngå problemet i første omgang ved å legge til salt bare litt om gangen. Du kan alltid legge til mer, men du kan aldri fjerne den. Likevel kan noen teknikker hjelpe maskere det.

Trinn 1

Serveres steken med en saus som inneholder sure ingredienser som vin, sitronsaft eller eddik. Syren gir en annen smak profil til parabolen, slik at saltet virker mindre fremtredende.

trinn 2

Lag en litt søt saus å motvirke saltiness av svinekjøtt. Trikset er å få akkurat den riktige forhold for å redusere salt uten å være for søt, en balanse som kan ta litt praksis.

trinn 3

Lag en rik, fet saus å gå med svinekjøtt, slik som en tykk saus. Bruk smør, olje eller animalsk fett i sausen, men ikke bruk salt. Fettet legger en tongue-dekker tekstur som vil hjelpe maskere saltiness av kjøtt.

Trinn 4

Serverer en siderett for steken, slik som ris eller nudler, uten salt tilsettes. Når spist sammen, kan den salte svinekjøtt kombinere godt med usaltet siderett.

Trinn 5

Fjern den ytre 1/8 tomme av stek, som også vil fjerne noe av krydder. Hvis du brined steken, vil dette trinnet ikke har den ønskede effekt, fordi brining synker videre inn i kjøttet.

Tips

  • Du har kanskje hørt at du kan legge poteter eller brød til en rett til å suge opp ekstra salt, forkaster dem før servering. Ingen bevis viser at dette fungerer, og, faktisk, i det minste en eksperimentator --- Robert Wolke i "Hva Einstein fortalte sin Cook: Kjøkken Science Forklart" --- konkluderte med at det definitivt ikke.

Du trenger

  • Saus
  • Usaltet siderett