Hvordan forbedre Barn & # 039; s Writing Speed

February 26
Hvordan forbedre Barn & # 039; s Writing Speed

Selv med datamaskiner i skolen, barn fortsatt skrive avhandlinger, komplett matematiske oppgaver og ta notater for hånd. Hvis du legger merke til barnet ditt sliter med å fullføre håndskrevne oppgaver, ta skritt for å hjelpe henne å øke sin hastighet. Det er flere årsaker til treg håndskrift, inkludert lærevansker. McMaster University Håndskrift Assessment Protocol forklarer at hånd tretthet, dårlig holdning, umoden blyant grep, feil papir posisjonering og dårlige vaner også bidra til å bremse håndskrift. Gjør øvelser for å forsterke riktig bokstav formasjon og øvelser som forbedrer ditt barns posisjonering, fingerferdighet og hånd styrke til å øke sin hastighet.

Trinn 1

Gjør en avtale med barnets lærer og diskutere problemet. Barn som sliter med håndskrift hastighet og dannelsen av bokstaver kan bli frustrert og mister motivasjonen for å lære. Be om å se barnets papirer og be læreren hjelpe deg å finne ut hvor problemet ligger. Spør henne om ditt barns blyant grep og om barnet ditt er forming og skrive bokstavene riktig, fra venstre til høyre.

trinn 2

Observer hvordan barnet ditt holder blyanten og danner sine brev. Sett en myk plast blyant grep på enden av blyanten å veilede fingrene i riktig posisjon, hvis nødvendig. Sett et stykke papir på skrå foran ham. Gi ham en kursiv eller manuskript alfabetet diagram. Be ham om å kopiere diagrammet.

Se ham danne hver bokstav og lage en liste over disse brevene han danner feil. For eksempel, gjør at han skriver manuskript, liten "a" i ett slag - tegne en sirkel mot venstre og fullføre brevet med en linje rett ned på høyre side av sirkelen. Plukk flere brev hver dag og ha ham øve skrive bokstavene riktig og jevnt.

trinn 3

Innlemme en rekke sansesystemer når hjelpe barnet ditt med håndskrift. La barnet ditt skrive på rutenettet papir for å hjelpe henne å holde brevene en konsekvent størrelse og bruke stoppeklokke for å utfordre henne til å fullføre en linje for å skrive i en viss periode. Se henne nøye og oppmuntre henne til å holde fokus og arbeide raskt.

Trinn 4

La barnet ditt til å utføre en rekke skriveaktiviteter. Øv daglige brev øvelser, men holde det kort og fokusert. Gi barnet ditt en journal og be ham om å skrive i 3 til 5 minutter. La ham kopiere et avsnitt fra en bok eller plukke sin egen tema. Fortell ham ikke å bekymre deg om rettskrivning, men bare fokusere på hans håndskrift hastighet. Hjelp ham å konsentrere seg ved å holde området stille. Hvis han liker å synge, oppmuntre ham til å gjøre opp sanger og skrive dem ned.

Trinn 5

Bruk sparkel til å utvikle barnets fingergrep. Forbedre sin fingerferdighet og finmotorikk ved å gi henne en pinsett, plassere små gjenstander i håndflaten av barnets hånd og ber henne om å bruke pinsett til å flytte objekter til bordet uten å bruke den andre hånden. Dette bidrar til å styrke hennes hånd muskler til å holde henne fra å skrive sakte på grunn av muskelsmerter og tretthet i hånden.

Du trenger

  • Myk blyant grep
  • Papir
  • Alphabet diagram
  • Grid papir
  • Stoppeklokke
  • Tidsskrift
  • putty
  • Pinsett
  • små gjenstander
  • Ball