Hvordan finne en Attention Deficit Disorder Coach

June 10

Håndteringen av Attention Deficit Disorder, eller ADD, kan være vanskelig å håndtere. Selv om enkelte medisiner kan være foreskrevet av leger, noen ganger trenere, slik som livet trenere eller legge trenere, er søkt å hjelpe dem diagnostisert oppnå mål og organisere sine liv. Å finne riktig passform for deg eller din kjære er en prosess som innebærer å søke etter, møte med og koble til med en egnet trener.

Bruksanvisning

Finn riktig coach for deg

1 Be generell lege eller en annen personlig lege hvis de kan henvise deg til en ADD coach eller life coach.

2 Forskning fører noe du får. Hvis du ikke har funnet noen passende kandidater fra munn til munn, begynne å forske på nettet. Se etter personer som er spesialister på dine behov. Se også etter anmeldelser, tilbakemeldinger eller attester fra tidligere klienter.

3 Skriv ned all den informasjonen du finner på trenerne du er interessert i å møte.

4 Telefon trenere kontorer og spørre om deres spesialiteter, legitimasjon, betalingsmåter og noen andre av dine spørsmål og bekymringer. Skriv svarene sine ved siden av navnene på listen du har laget for sammenligningsformål.

5 Sett opp en avtale for å møte trenerne du tror vil være en god passform. Ansikt til ansikt intervjuer og møter er ofte avslørende tegn på om en coach eller spesialist er en god løsning for en pasient. Kjemien mellom de to som gjør forskjellen, der en trener kan være i stand til å motivere mens en annen frustrerer.