Hvordan få lindring for Sinus smerte

April 11

Hvordan få lindring for Sinus smerte


Sinus smerte er forårsaket av press fra betente og hovne membraner som linje bihulene. Denne tilstanden, som kalles bihulebetennelse, er ofte en bivirkning av forkjølelse, infeksjoner, allergi eller unormal nesehulen struktur. Selv om bihulebetennelse kan skje med hvem som helst, enkelte mennesker er mer sannsynlig å utvikle sykdom, herunder personer med astma, nesepolypper, et svakt immunsystem eller cystisk fibrose. Hvis du lider av sinus smerte, prøv en av en rekke metoder for å finne lindring.

Hjem rettsmidler

Du kan prøve et homeopatisk middel for sinus smerte. En 2007 studie av Ludwig Boltzmann Institute for homeopati i Østerrike konkluderte med at ingen signifikante forskjeller mellom homeopatisk og konvensjonell behandling hos pasienter kalde og allergi symptomer, inkludert sinus smerte. Faktisk viste undersøkelsen at utbruddet av forbedringen var mye raskere med homøopatisk behandling i løpet av den første uken enn med konvensjonelle behandlinger.

Neseskylling, der du bruker en butikk-kjøpte kit eller en neti potten for å inhalere saltvann, er et homøopatisk behandling som hjelper krympe din lomme membraner og letter drenering. Noen studier tyder på at det fungerer bedre enn nesespray og reduserer behovet for steroid behandlinger senere.

Plasser en oppvarming puten eller våt klut i ansiktet ditt til å hjelpe med smerte, som inhaling damp eller bruke en luftfukter vil minske lunger og trykk. Drikk ekstra væske, som kan tynne slim i din lomme hulrom.

Over-the-counter medisiner

Hvis homeopatisk behandling ikke gir tilstrekkelig lindring fra sinus smerte, prøv en av en rekke over-the-counter medisiner, inkludert ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, inkludert paracetamol, ibuprofen og naproxen. Andre legemidler for sinus smerte inkluderer decongestants og saltvann nesespray. Bruk alltid disse medisiner som anvist; overforbruk av nesespray og decongestants kan faktisk øke lunger.

Endre Miljø

Hvis du har bihulebetennelse, bør du vite hvilke forhold kan gjøre vondt verre og unngå slike situasjoner. Flying vil ofte forverre sinus smerte og bør utsettes når det er mulig. Unngå plutselige endringer i temperatur, samt ekstreme temperaturer. I tillegg gjør en innsats for å ikke bøye seg fremover eller legge hodet ned når du har bihulebetennelse.

Gå til en lege

Når begge homøopatiske midler og OTC medisiner ikke fungerer, bør du oppsøke lege. I tillegg, hvis din bihulebetennelse symptomer vare i mer enn 10 dager; feber er over 100,5 grader Fahrenheit; din visjon endringer; eller hvis du har hatt en rekke bihulebetennelse episoder i det siste året, bør du oppsøke lege. Legen din kan finne årsaken til bihulebetennelse, og kan foreskrive medisiner som et kortikosteroid nesespray eller piller for å redusere allergi eller betennelse. Hvis sinusitis er forårsaket av en bakteriell infeksjon, kan han fore antibiotika. Som en siste resultat, kan legen anbefale en kirurgisk prosedyre for å korrigere strukturelle problemer i nesehulen som bidrar til sinus smerte.

Hint

  • Saltvann nesespray er nyttig for å holde nesegangene fuktig.
  • Prøv å spise sunt og vurdere å ta en hvitløk supplement for å hjelpe drepe smitte.
  • En varm dusj om morgenen kan gjøre underverker for å holde redusere flaskehalser.
  • Hvis dette er ditt første bihulebetennelse alltid se en lege som en infeksjon kan noen ganger være svært alvorlig.