Hva er behandlingen for barn med hodebunnen psoriasis?

January 15

Barn med hodebunnen psoriasis har noe mer begrenset behandlingstilbud enn voksne, men heldigvis forekomsten av psoriasis hos barn er mye mindre enn voksne. Det finnes en rekke aktuelle behandlinger brukes til behandling av hodebunnen psoriasis.

Viktigheten av fuktighet

Fuktighet er den første forsvar i behandling av hodebunnen psoriasis. Hold berørte områder hydrert med en duft-fri fuktighetskrem. En annen nyttig produkt for å prøve er en sink krem ​​siden sinkmangel er knyttet til psoriasis.

Psoriasis og vitamin D

Psoriasis er knyttet til vitamin D-mangel, slik at leger ofte foreskrive vitamin D kremer for å kurere psoriasis. Syntetisk vitamin D derivative kremer er et bedre alternativ enn steroid kremer for barn.

Produkter som inneholder steinkulltjære

Kull tjære sjampo og kremer kan være effektive i å minimere psoriasis. Vær forsiktig når du bruker disse behandlingene hos barn. Kull tjære har vært knyttet til hudkreft.

Hold Behandling Easy

Hodebunnen psoriasis behandlinger er best gjort på natta eller på en helg dag når du planlegger å være hjemme i flere timer. Kremer kan bli rotete, og behandling av psoriasis i privat reduserer forlegenhet for barna. Shampoo håret grundig for å skylle ut all gjenværende rester.

Advarsel

Sjekk alltid med barnets lege før kombinere over-the-counter psoriasis behandling produkter med reseptbelagte kremer eller medisiner.