Proactiv Skin Care Instructions

August 24

Ca 17 millioner amerikanere lider av akne, ifølge Clearforlifefacts.com. Selv om det ikke er noen permanent kur for akne, er det mange måter å behandle det. Ved å bli kvitt olje, skitt og bakterier dypt i porene, du fjerner kviser og hindre nye fra utviklingsland. Proactiv, en tretrinns akne behandling som inneholder benzoylperoksid og naturlige ingredienser, gjør nettopp det i tre trinn.

Renewing Cleanser

I de tre produkt kit, det første produktet du skal bruke er Renewing Cleanser. Dette produktet består av benzoylperoksyd og fint most aprikoskjerner som aktive ingredienser. Benzoyl peroxide, ifølge Medicalnewstoday.com, er i dag den mest effektive akne behandling. For å bruke fornye cleanser, må du først vaske huden for å fjerne skitt og olje.

Klapp huden med et håndkle før det er litt fuktig. Påfør en krone-størrelse mengde Renewing Cleanser til håndflaten, og forsiktig gni det i huden din. Som du gni, aprikos pits i cleanser eksfoliere huden og rense porene, mens benzoylperoksid demninga bakterier dypt i porene. Etter gni cleanser på huden din i et minutt eller to, vaske det av med varmt vann og klapp huden tørr. Gjør dette konsekvent to ganger om dagen.

revitalizing Toner

Det andre produktet i settet av tre er Revitalizing Toner. Den Revitalizing Toner er alkohol gratis, ifølge Proactiv-blog.com, som eliminerer død hud. For å bruke Revitalizing Toner, påfør en liten sum til en bomullsdott og bruke den på huden. Dette er en forfriskende produkt som skal gi deg følelsen ren, slik det fungerer å fjerne oljer igjen fra Renewing Cleanser. Den Revitalizing Toner bør følge bruken av Renewing Cleanser to ganger om dagen.

reparasjon Treatment

Den tredje og siste produkt i settet er Repairing Treatment lotion. Dette produktet, som Renewing Cleanser, inneholder benzoylperoksid som er rettet mot bakterier ved kilden. Klem en ert størrelse mengde av denne lotion til håndflaten din, og gjelder for skadet hud etter bruk av Revitalizing Toner to ganger om dagen. Ikke vask dette produktet fra huden din, la den tørke. Dette etterlater huden hydrert. Proaktiv antyder at hvis irritasjon eller rødhet, oppstår redusere mengden og hyppigheten av programmet, og se en lege.