Hva gjør Influensa Influensa Gjør til et foster?

March 9

Hva gjør Influensa Influensa Gjør til et foster?

Overføring

Forskere i Kina funnet fugleinfluensa-viruset kan overføres fra mor til foster via morkaken, men fosteret ikke opprettholde samme grad av skade som mor, som døde av effektene av sykdommen. Det er ukjent om svineinfluensa-viruset kan krysse placenta. Potensialet for skade på fosteret er liten, men fordi i motsetning cytomegaly og røde hunder virus, har det ikke vært noen sammenheng mellom influensaviruset i seg selv og fødselsskader. Forutsatt at influensasymptomer hos moren er kontrollert, er det liten risiko for fosteret av en kvinne som er utsatt for eller kontrakter influensa.

dehydrering

Maternal dehydrering fra oppkast og diaré i svangerskapet øker risikoen for tidlig fødsel. Babyer som fødes mer enn to uker før forfall er mer sannsynlig å ha lav fødselsvekt, luftveisproblemer, spiseproblemer og utviklingsmessige forsinkelser. Når syk, ta hyppige slurker med væske, for eksempel sportsdrikke eller kommersiell babyelektro erstatninger kan forebygge dehydrering. En gravid kvinne kan trenge å få intravenøs væske erstatning hvis hun har oppkast i mer enn 24 timer, eller har hatt diaré i mer enn to dager.

Feber

Fosteret har ingen måte å kjøle seg, derav medisinske sikkerhetsråd mot badestamper under svangerskapet. Når en gravid kvinne har en kjerne (rektal) temperatur konsekvent over 102F for mer enn en dag, kan fosteret bli skadet, avhengig av svangerskapslengde. Risikoen er størst i første trimester, spesielt under den sjette uken av svangerskapet når nevralrøret utvikling er mest delikate. Feber i senere stadier av svangerskapet har vist liten effekt på fosterutvikling. Gravide kvinner kan kjøle deg ned i en dusj eller ta paracetamol for å redusere feber i løpet 101F. Feber som varer i mer enn tre dager kan være et tegn på mer alvorlig sykdom og bør vurderes av helsepersonell.

Vaksine

Under graviditet, kvinner er utsatt for infeksjoner fordi immunforsvaret er lavere og endringer i hjerte og lungefunksjon oppstår. Influensa symptomer inkluderer frysninger, feber, sår hals, rennende nese, smerter, tretthet og tap av appetitt. Gravide kvinner som får influensa har større risiko for å utvikle alvorlig bakteriell lungebetennelse. Så lenge kvinnen er ikke allergisk mot egg, kan legen råde henne og hennes familiemedlemmer for å få influensavaksiner. Mangel på studier som viser sikkerhet og effektivitet, lagt til bekymre sjeldne reaksjoner på ingredienser i influensavaksiner, har drevet kontroversen rundt vaksinering. Forskere har ikke vært i stand til å bekrefte at små barn som er vaksinert har mindre influensa infeksjoner