Fjerne protese Flekker

March 9

Proteser, akkurat som tenner, vil farge over tid. Med godt vedlikehold, som for eksempel hyppig børsting, bør proteser beholder sin opprinnelige farge. Men de kan få flekker. Populære tannbleking systemer som hvite striper eller whitening tannkrem vil ikke fungere på proteser. Disse produkter inneholder blekemiddel, som trenger inn i tannemaljen, men kan ikke trenge gjennom protesen materiale. Det er viktig å merke seg at protesene ikke kan bli hvitere enn sin opprinnelige farge.

Bruksanvisning

1 Pensle proteser med tannkrem. Dette vil fjerne eventuelle flekker fra mat som nylig har farget proteser. Bruk en spesiell protese børste som en laget av Oral B.

2 Bruk en ultralyd protese renere. Plasser proteser i støvsugeren. Sett på dekselet. Trykk på startknappen og tillate at prosessen skal bli ferdig.

3 Bruk Violight Dental Spa. Plasser tannproteser inn i kupeen. Legg springen vann opp til streken. Sett på lokket. Trykk på knappen for å starte 5-minutters syklus.

4 Bløtlegg proteser i rengjøringsoppløsning som en laget av Sonicbrite. Sett proteser i skuffen. Fyll skuffen med renhold løsning inntil proteser er helt dekket. Tillat proteser å suge i 15 minutter. Skyll proteser grundig.

5 Pensle proteser med en protese krem som Dentu-Creme. Pensle alle områder av gebiss med krem ​​og en protese børste. Skyll proteser grundig.

6 Ta proteser til en tannlege for å få dem profesjonelt rengjort.

Hint

  • Det er ikke nødvendig å fullføre alle trinnene. Hvis protese flekken er fjernet etter ett trinn, kan du stoppe der. Hvis ikke, fortsett til du har brukt opp dine valg og må ta proteser til tannlegen.