Hvor lenge du bruker Crest Whitestrips

July 19

Crest Whitestrips har eksistert i nesten et tiår og er en velprøvd tannbleking middel tilgjengelig til en rimelig pris. Forbrukere lurer på, men om deres sikkerhet og hvor lenge de skal brukes.

Whitestrips Work

Crest Whitestrips første kom på markedet rundt 10 år siden. Siden den gang, over-the-counter tannbleking agenter har eksplodert i popularitet fordi de generelt fungerer godt til en beskjeden pris.

Sikkerhet

Produsenten av Crest Whitestrips, Procter & Gamble, sier at det har gjennomført "omfattende testing" på sine tannbleking produkt og opprettholder de er helt trygge når de brukes som anvist.

Strips og Oral Cancer

Crest Whitestrips inneholder hydrogen peroxide. Vitenskapelige eksperter og US Food and Drug Administration har vært ute av stand til å koble hydrogen peroxide til kreft. Hydrogenperoksyd har vært brukt trygt i munnskyllevann og andre produkter.

Ising i tennene og Whitestrips

Noen mennesker finner sine tenner og / eller tannkjøtt er følsomme for Whitestrips. Hvis du opplever betydelig irritasjon, bruke strips annenhver dag. Hvis følsomheten vedvarer, slutte å bruke whitening agent.

Tid Slitt Varierer

Crest Whitestrips er å bli plassert på øvre og nedre tennene to ganger om dagen i 30-minutters intervaller. Strips Classic, belagt med en 6 prosent hydrogen peroxide melkepulver, er slitt over en to-ukers periode. Whitestrips Premium og Premium Plus er belagt med 10 prosent hydrogen peroxide og trenger bare å bli slitt to ganger om dagen i en uke.