Hvordan få Lap Band Surgery

March 6

Fedme har nådd epidemiske proporsjoner i USA. Mange mennesker blir til kirurgiske inngrep for å behandle dette farlig tilstand. En av de minst invasive prosedyrer for behandling av fedme er fanget bandet kirurgi.

Bruksanvisning

Qualifyling for Lap Band Surgery

1 Din første skritt når de vurderer lap band kirurgi er å delta på et informasjonsmøte. Mange leger og vekttap klinikker som spesialiserer seg på vekttap kirurgi tilbyr seminarer hvor de vilkår og krav til kirurgi er forklart. Delta på dette seminaret vil gi deg beskjed hvis du er en god kandidat for denne type kirurgi. Sjekk Internett eller din lokale telefonboken for å finne leger i ditt område som tilbyr denne informasjonen.

2 Ring ditt forsikringsselskap og sjekke sin politikk på vekttap surgeries. Mange forsikringsselskaper dekker nå vekttap surgeries. Hvis politikken ikke dekker lap band, ikke bli motløs. Snakk med legen din og dokumentere eventuelle vektrelaterte helsemessige forhold som du har lidd av i det siste. Hvis du og legen din kan bevise at kirurgi er en medisinsk nødvendighet, kan du være i stand til å velte forsikringsselskapets avgjørelse.

3 Besøk din primære omsorg lege. De fleste vekttap kirurger krever en henvisning fra en fastlege. Besøket bør inneholde en fullstendig fysisk og medisinsk historie. Legen må dokumentere noen vekt relaterte tilstander som type II diabetes eller høyt blodtrykk, samt noen tidligere forsøk på vekttap.

4 Besøk vekttap kirurg. Kirurgen vil undersøke deg og vil studere postene fra din PCP. Du må oppfylle visse BMI og helsekrav, som varierer fra kirurg til kirurg. Kirurgen kan bestille en psykologisk evaluering før du planlegger operasjonen.

5 følger en begrenset diett for en foreskrevet tidsperiode. Lap band kirurgi er ikke en rask løsning. Det krever en livsstilsendring som mange mennesker finner vanskelig. Mange leger vil kreve potensielle pasienter til å følge en begrenset diett i to uker før operasjonen. Dette vil redusere eventuell svelling i leveren og gjøre operasjonen enklere.

6 Fjern tidsplanen for operasjonen. Lap band kirurgi gjøres vanligvis som en poliklinisk prosedyre. Du vil bare være borte fra arbeidet i rundt en uke. Ikke rush deg tilbake i din daglige rutine. Ta deg tid til å tilpasse seg den nye livsstilen.

Hint

  • Grundig undersøke alle dine vekttap alternativer før de bestemmer seg for lap band kirurgi.
  • Hold en diett journal som dokumenterer vekttap innsats. Mange forsikringsselskaper vil kun betale for lap band kirurgi som en siste utvei.
  • Det er visse kosttilskudd krav for personer med en lap band. Sørg for at din kan følge retningslinjene før du går gjennom med operasjonen.