Hvordan Løft en Fallen Patient

November 12

Mens han jobbet i det medisinske feltet du står overfor mange utfordringer. Med disse utfordringene må du vite hvordan du kan beskytte velferden til pasienten mens hindre skade på deg selv. En vanlig måte helsearbeidere skade seg selv er ved å løfte en fallen pasient feil. Fremgangsmåten for å ta før, under og etter at en pasient har falt er ekstremt viktig. Løfte en pasient på feil måte kan føre til mer skade på dem, så vel som deg selv.

Bruksanvisning

1 La dem falle. Når pasienten har allerede begynt å falle, er det best å ikke prøve å stoppe eller ta henne. I stedet veilede dem til bakken med så lite påvirkning som mulig. Husk å fokusere på å beskytte pasientens hode.

2 Vurdere skade. Før du løfter eller flytter noe falt pasient, må du finne ut om noen skader har oppstått. Hvis ja, har en tendens til skadene før du forsøker å løfte pasienten.

3 Ta tak i en stol. Hvis pasienten er i stand til å løfte seg selv opp, får en stol eller rullator. Dette vil stabilisere henne og hjelpe til med å trekke seg opp.

4 Hook armene. Hvis pasienten er stabil nok til å stå deretter løfte dem blir enklere. Ha en person på hver side av pasienten hekt armene under pasientens armhule og heis.

5 Ta med et teppe. Hvis pasienten er sengeliggende eller ute av stand til å stå på sin egen vil du ikke være i stand til å bare løfte henne opp. Rull pasienten på hennes side. Plasser et teppe under pasienten og forsiktig rulle ham på teppet.

6 Løft. Med to eller flere personer på hver side av pasienten knele på ett kne og ta tak i teppet. Etter en teller til tre, løfte pasienten mens du står opp. flytte pasienten nøye ned på sengen.

Hint

  • Husk å bøye i knærne ikke i midjen.
  • Prøv aldri å løfte en fallen pasienten alene. Dette kan føre til skade på deg selv.