Hvorfor skal man ha med kompresjonsstrømper?

May 31

Alle som opplever smerter i føttene og leggene og lider hevelse i disse områdene er en kandidat for kompresjonsstrømper. Støttestrømper kan finnes på de fleste apotek eller hos en medisinsk forsyning butikken og bør brukes fra morgen til kveld med de fleste pasienter.

Funksjon

Støttestrømper hindre blodet i bena fra å samle på føttene, som vanligvis fører til hevelse og kan føre til blodpropp.

Behandling

Støttestrømper er ofte brukt til å behandle ting som lymfødem, kronisk venøs insuffisiens, post phlebitic syndrom og åreknuter.

Svangerskap

Fordi kompresjonsstrømper hindre blodet fra å samle på bunnen av føttene, blir de ofte bæres av kvinner som opplever sterk hevelse i føttene under svangerskapet.

Reise

Hvis du reiser for en lang varighet av gangen, for eksempel en reise til utlandet, kompresjonsstrømper er nyttig siden du vil bli sittende i en lengre periode.

justere

Hvis du aldri har slitt kompresjonsstrømper, de kan ta litt tid å bli vant til, siden de er tette på toppen og kan i utgangspunktet føler sammentrekkende. De kan også gjøre en person føler seg varm.

daglig bruk

Det er ingen bivirkninger til seg kompresjonsstrømper på en daglig basis. Når en person ikke har på seg kompresjonsstrømper, bør de holde føttene forhøyet for å hindre blod fra pooling ved føttene.