Hva er en rask måte å få muskler størrelse og brenne fett?

October 30

Hva er en rask måte å få muskler størrelse og brenne fett?


To av de vanligste fitness mål er å få muskler størrelse og brenne fett - og folk ofte håper å gjøre begge deler samtidig. Selvfølgelig, disse to målene er enklere å sette enn å oppnå, noe som er grunnen til at så mange mennesker er igjen på jakt etter nye ideer og innfallsvinkler. Men vil du finne at ved å mestre et enkelt sett med treningsprinsipper og konstruere et sunt ernæringsprogram, kan du gjøre god fremgang mot å nå disse målene.

Heavy Weight Circuit Training

En god trening for å få muskler størrelse og brenne fett samtidig er tung vekt sirkeltrening. En spesielt god strategi er "høy intensitet trening", eller HIT.

Den første hovedprinsipp HIT er å jobbe hele kroppen i en enkel, rask økt to eller tre ganger per uke. Arbeide alle dine store muskelgrupper samtidig vil maksimere muskelstimulering og slipper en høy mengde av testosteron og andre gunstige hormoner inn i systemet ditt.

Den andre hovedprinsippet HIT er å redusere eller helt eliminere resten under treningen, mens du bruker tunge vekter for en mid-level mengde repetisjoner. Dette ligner på en vanlig krets trening rutine og gir alle de samme kardiovaskulære og fett-brenning fordeler. Men ved å bruke tyngre vekter, er du stimulere flere muskelvekst.

Den siste hovedprinsippet HIT er å fokusere på sammensatte oppgaver, som er øvelser som bruker mer enn ett sett med leddene i kroppen din. Benkpress, der skuldrene og albuene blir brukt, er et klassisk eksempel på en sammensatt øvelse. Flytte fra en øvelse til neste, fullfører bare én eller to sett per øvelse og ikke hvile mellom settene.

High Protein, Low Calorie Diet

Den andre komponenten du trenger for å raskt få muskler størrelse og brenne fett er en effektiv ernæringsstrategi. For å bygge muskler raskt, må du maksimere proteininntaket ditt, mens du brenner fett krever at du reduserer din totale kalori belastning. For å kunne trekke av begge disse motstridende idealer, må du skaffe protein fra magre kilder og inkludere protein i alle måltider.

Eliminer bearbeidet junk mat fra kostholdet ditt, og sørge for at alt du spiser har en hensikt. Del dine måltider i mindre porsjoner som du liker i løpet av dagen. Dette vil bidra til å holde deg i tråd med målene dine ved å hindre deg fra snacking unødvendig eller overspising, og det vil også hjelpe stoffskiftet kjøre så effektivt som mulig.