Organiske Urter for menn

May 9

Det er ganske mange økologiske urter til menn som produserer en rekke fordeler når det tas i supplement form. Men siden det amerikanske Food and Drug Administration ikke autoriserer urte kosttilskudd, er det en god idé å sjekke med legen din før du tar dem. Når det er sagt, mange av disse urte behandlinger har blitt brukt av innfødte i hundrevis eller kanskje tusenvis av år.

ginkgo biloba

Ginkgo biloba kosttilskudd er hentet fra ginkgo biloba treet og brukes for å øke blodsirkulasjonen i penis, bidrar til å forhindre impotens. Kosttilskudd tas daglig i doseringsmengder som strekker seg fra 120 til 240 mg per dag. Ginkgo Bladene inneholder flavonoider, glykosider og terpenoids som produserer effekten.

Johannesurt

Johannesurt er en urt som brukes til å ikke bare behandle depresjon symptomer, men for å øke menneskelig veksthormon. Dette fører til en økning i muskelmasse i kroppen. Den gjør dette ved å gjøre hypofysen produsere noradrenalin, som i sin tur skaper veksthormon.

Så palmetto

En innfødt plante av Florida, så Palmetto brukes til å behandle problemer med prostatakjertelen ved å styrke blæren og regulere hormoner som forstørre prostata. Den inneholder beta-sitosterol, som regulerer testosteron. Saw Palmetto fungerer også som et vanndrivende, som holder urinveiene fungerer og spyler ut bakterier.

Ashwaganda

Ashwaganda, en indisk urt også kjent som indisk ginseng, blir tatt for å øke en manns energi og seksuell utholdenhet og redusere stress som kan føre til for tidlig utløsning. Ashwaganda i samme familie som tomatplante og har vært benyttet i tradisjonell indisk medisin i over 2500 år.

Maca Root

Maca rot vokser i Andesfjellene i Peru og Bolivia, og har blitt brukt i hundrevis av år som mat, men det inneholder også den kjemiske p-metoksy isothiocyanate, som er et afrodisiakum. Hos menn produserer testosteron som øker libido, utholdenhet og produksjonen av sædceller. Denne urten er også kalt peruanske ginseng.

Rødkløver

Rødkløver er i samme kategori som erteplante. Som et supplement, er rødkløver brukes til å hindre en forstørret prostata ved å stoppe testosteron fra å konvertere til dihydrotestosteron eller DHT, som kan føre til at prostata for å forstørre.