Hvordan å behandle fordøyelsesplager (funksjonell dyspepsi) med naturlig rettsmidler

August 6

Hvordan å behandle fordøyelsesplager (funksjonell dyspepsi) med naturlig rettsmidler


Dyspepsi (fordøyelse), også kalt funksjonell dyspepsi, er en vedvarende mage smerte eller ubehag i første rekke i den øvre del av magen. Fordøyelsesplager påvirke om lag 25 prosent av folk i USA og andre vestlige land (se Resource # 1 nedenfor). Her er noen dårlig fordøyelse rettsmidler foreskrevet av alternativ medisin utøvere.

Bruksanvisning

1 Reduser fordøyelsesplager fra funksjonell dyspepsi ved hjelp av avslapningsterapi. The Mayo Clinic (Se Resource # 2 nedenfor) tyder progressiv muskelavslapning og guidet imaginære å lindre symptomer på angst og stress forbundet med dyspepsi.

2 Ta kontakt med en akupunktur utøveren til å behandle dyspepsi (fordøyelsesbesvær) symptomer. Utøveren vil ta din medisinske historie deretter undersøke tungen og puls for å fastslå en diagnose. Akupunktur sesjon vil innebære å sette veldig fine nåler i spesifikke punkter, kalt akupunkturpunkter på kroppen din. Avhengig av alvorlighetsgraden av, kan det hende du trenger et par økter for å se en effekt.

3 Bruk Tuina massasje for å behandle funksjonell dyspepsi. Tuina massasje, som er en viktig komponent i tradisjonell kinesisk medisin (Se Resource # 3 nedenfor), er blant de eldste terapi kjent mann. Kliniske undersøkelser har vist at det er effektivt i behandling av fordøyelsesbesvær () symptomer, særlig hos barn.

4 avlaste fordøyelsesplager med aromaterapi. Sett noen dråper kamille eller lavendel essensielle olje på puta for å fremme en avslappende søvn. Alternativt får en aromaterapi massasje for å lette spente muskler rundt magen.

5 Ta peppermynteolje og karve olje i kombinasjon (se Resource 4 #). Klinisk forskning av tyske forskere funnet ut at å ta 90mg av peppermynte olje og 50mg av karve olje i kombinasjon er effektive i å gjenoppleve dyspepsi (fordøyelsesbesvær) symptomer.

6 Drikk litt peppermynte urtete. Eventuelt kan du ta magesaftresistente peppermynte kosttilskudd. Disse kosttilskudd er formulert for å frigjøre innholdet i tarmen, i stedet for magen.