Er det normalt å få vekt etter å ha gått vegetarianer?

November 10

De fleste mennesker inntar færre kalorier når du følger et vegetarisk kosthold, noe som fører til vekttap, ifølge Weight-Control Information Network (WIN). Det er imidlertid mulig å få vekt eller spise usunn mens du spiser et vegetarisk kosthold.

Egenskaper

Vegetarisk kosthold som legger vekt på proteinkilder som linser og bønner, samt frukt og grønnsaker, er sannsynlig å være lav i fett og kalorier. Imidlertid kan vegetarisk kosthold som erstatter kjøtt med mye fett oster fortsatt høy-kalori og høy i fett.

Ernæring

Hvis du spiser en vegetarisk diett, sørg for at du får nok jern, kalsium, sink, protein, vitamin B12 og vitamin D. Hvis du spiser et vegansk kosthold, som innebærer ingen meieriprodukter, ta et supplement for å få vitamin B12.

betraktninger

Hvis du vurderer å bytte til et vegetarisk kosthold, tar skritt for å komme i gang kan gjøre overgangen lettere. Prøv gradvis øke meatless måltider og eksperimentere med kjøtt erstatninger, for eksempel vegetarisk chili med ekstra sorte bønner eller en sandwich med hummus.

Gå ned i vekt

Du må forbruke færre kalorier enn du forbrenner hvis du ønsker å gå ned i vekt. Trene fleste dager i uken og spise en balansert diett, som en nøye planlagt vegetarisk kosthold kan hjelpe deg å miste vekt. Mål å gå ned i vekt i sakte tempo på ca en eller to pounds en uke, ifølge CDC.