Hvordan få Katherine Heigl Body

December 6

Katherine Heigl steg til berømmelse på den populære TV-serien "Greys Anatomy" og har siden spilt i filmer. Dette berømmelse i kombinasjon med hennes flotte utseende har pusset bilde av henne i blader og på skjermene. Hvis du ønsker å få en kropp som Katherine Heigl, må du spise og trene som henne.

Bruksanvisning

En leie en personlig trener for å holde deg motivert og arbeider til det nivået som trengs for å holde kroppen i god form. Katherine Heigl gjør sitt trening med trener og 5 Factor Diet skaperen Harley Pasternak.

2 Gjør hver trening telle ved å trene på et intenst nivå, slik at du kan spare tid og likevel få gode resultater. Kombiner kardiovaskulær trening og styrketrening aktiviteter i hver økt. Katherine Heigl har vanligvis en trening fem ganger i uken for alt fra 25 til 50 minutter hver økt.

3 Hoppetau, jogge eller klatre en trapp for å varme opp de første fem minuttene. Flytt inn i en krets treningsøkt som bygger din styrke i hele kroppen din.

4 Ta 4 sett med 25 repetisjoner av bevegelser som vil målrette alle de store muskelgruppene i kroppen din som lunges, crunches og overkroppen flyr med frie vekter på ca 5 til 10 lbs hver. Legg en cardio trening for å kjøre, gå i trapper, elliptisk trening eller sykle i ca 20 minutter og avsluttes med en kule ned hvor du går og strekke kroppen din.

5 Spis en diett som er høy i protein og fiber som 5 Factor Diet at Katherine følger eller har måltider levert til deg å gjøre det lettere. Tillat deg selv en bedrager måltid en gang i uken for å redusere sjansen for å bryte din diett på binges. Katherine spiser mat som frukt smoothies, hummus, salater, brun ris, grønnsaker og magre proteiner som sjømat.

Hint

  • Hvis du ikke har råd til en trener på regelmessig basis investere i en økt for å få en rutine og riktig form ned.
  • Få oppskrifter for de typer måltider Katherine spiser ved å lese "The 5 Factor Diet", skrevet av Harley Pasternak.