Måter å miste 35 pounds i 3 uker

June 25

Å miste 35 pounds i tre uker, avhengig av din kroppsvekt og tilstand, er mulig. Men før du drar ut for å oppnå dette, absolutt bør du kontakte lege for en sjekk. Vurder også hva din motivasjon og mål er før du kommer i gang. Kroppen gjør foretrekker en overgang når det gjelder å endre mengder matinntak og mosjon, som begge er avgjørende for å oppnå raske vekttap, så prøv å ikke legge for mye press på deg selv for resultater over natten.

Endring

Et vekttap rådgivnings av FDA konkluderte med at de fleste som slanker seg på krasje dietter har en tendens til å raskt sette vekten tilbake på når dietten var over. Sørg for å ta din vekt-tap innsats på alvor og søke å opprettholde vekttap på lang sikt. Enten det er å miste 35 pounds i tre uker, tre måneder eller til og med i tre år, må du være villig til å gjøre endringer i livsstilen din. I de siste tiårene vår kultur har gjort et høyt kaloriinntak og en lav aktivitet livsstil normen for de fleste. Tilsynelatende har vi blitt kondisjonert til å ha usunn livsstil. Til syvende og sist, bor sunn er ditt eget ansvar, så bør du vurdere andre som er avhengige av deg som en mulig motivasjonsfaktor for å holde deg på din søken.

Start det nye programmet

Ideen er å skape et kaloriunderskudd som gjør at kroppen til å brenne fett for energi. Sagt på en annen måte, er det første målet å få mengden kalorier du brenner av å være mer enn du forbruker. Forskning fra OmniHeart vekttap studie viste at en diett som inneholdt mindre mengder av karbohydrater og høyere mengder av magre proteiner ikke bare resultert i vekttap, men også i lavere blodtrykk. Vanligvis tar det kroppen tre dager for å tilpasse seg et nytt regime.

Hyppige små måltider

Alle store vekttap plan har som sin kjerne spise mange, små måltider om dagen. Disse vil inkludere Jenny Craig, Nutrisystem og Weight Watchers. Hvis du følger prinsippet komponentene i disse planene, kan du kjøpe mat på markedet. Etter noen dager med å spise færre kalorier og omtrent seks mindre måltider om dagen med lave carbohyrdates og høy protein, vil kroppen begynne å forbrenne fett. Dette er en sunn adaptiv tilstand som kroppen bruker til å styre energien. Ved å ikke hoppe over dine små måltider, spesielt frokost, vil du opprettholder en mild, fettforbrennende tilstand, og ennå, gå ned i vekt svært raskt.

noen tips

Husk viktigheten av å ikke hoppe over måltider siden spise hver to til tre timer øker stoffskiftet, noe som er viktig hvis du skal nå dine mål om å miste 35 pounds i 3 uker.
Drikk åtte glass vann hver dag for å holde seg hydrert. Det er også viktig under vekttap fordi vann fjerner giftstoffer og biprodukter av fettstoffskiftet.

Ikke bli motløs. Å gjøre en så positiv og varig endring tar utholdenhet. Hvis du faller av vekt - tap vogn ved binging på iskrem, bare komme tilbake på programmet. Tre uker er ikke mye tid. Tenk forlenge tidsrammen og fokus på fornuftige endringer som vil sikre at du opprettholde vekttap.

Daglig moderat trening forbrenner kalorier, og vil også hjelpe deg å opprettholde vekttap. Også utdanne deg på sunne og usunne metoder for å miste vekt og sunt og usunt fett.

Ny begynnelse

Selv om du ikke miste 35 pounds i tre uker, har du gjort en beslutning om å kreve din helse og fremtid, og det er mye å være stolt av. Lykke til når du fortsetter å være fast bestemt på å opprettholde en sunn vekt for livet.