Cappuccino Næringsinnhold

June 2

Cappuccino Næringsinnhold


Cappuccino tar sitt navn fra klesdrakt av Capuchin munker, som er en lys brun farge. Fargen av drikkevaren, som resulterer fra blanding dampet melk med kaffe, er viktig fordi det er bare oppnås riktig med den korrekte forholdet mellom melk og kaffe. Dampende riktig mengde melk og blande de to sammen er den vanskeligste delen om å lage en cappuccino. Næringsinnholdet i drikken først og fremst kommer fra melk og sukker som brukes til å lage sin smak.

Identifikasjon

Cappuccino er en tradisjonell italiensk kaffe drikker vanligvis forbrukes i morgen med en croissant eller brioche. Den består av espresso, varm melk og dampet-melkeskum. Tradisjonell italiensk cappuccino er 5 til 6 unser, for det meste bestående av espresso. Amerikanske cappuccino er minst 6 til 8 ounces og så mye som 20 unser i en Starbucks venti. Den ernæringsmessige informasjon i en 6-ounce cappuccino er beskrevet her.

Fett

En 6-ounce cappuccino har omtrent 3 gram fett, som kommer helt ut av helmelk innholdet i drikken. To tredjedeler av fettet i melken er mettet fett, og det er ingen trans fett. Fettinnholdet i cappuccino kan reduseres ved hjelp av lav-fett eller skummet melk, eller ved å redusere den totale mengden av melk.

Protein

Proteininnholdet i en cappuccino kommer også fra melken. Det er omtrent 3 gram protein i en 6-ounce cappuccino ved hjelp av helmelk. Det kan være betydelig mindre protein i pulverform eller øyeblikkelige versjoner av drikkevaren. Å endre mengden av melk vil endre fett- og proteininnhold. Tradisjonell italiensk cappuccino sannsynlig har betydelig mindre fett og protein enn de som selges på Starbucks.

karbohydrater

Karbohydratinnholdet i en cappuccino kommer nesten utelukkende fra sukker som brukes til å blidgjøre drikke, siden det er nesten ingen karbohydrater i espresso og få i melken. Mengden av sukker som anvendes kan variere. Ifølge US Department of Agriculture, en seks-unse cappuccino fremstilt av pulver mix inneholder ca 6 gram sukker. En 12-unse Starbucks cappuccino inneholder 10 gram sukker.

Vann og koffein

En cappuccino er omtrent 90 prosent vann. Både kaffe og melk er mer vann enn noe annet. Den koffein innhold av drikke, som åpenbart kommer fra kaffe, er ca 75 milligram i en 12-unse Starbucks cappuccino. En tradisjonell italiensk cappuccino vil ha noe mindre fordi det er bare en 6-unse drikke, men forholdet mellom kaffe til melk er mye høyere.