Bruk av Methylcobalamin

March 22

Methylcobalamin er en form for vitamin B12. Det har muligens vist seg å beskytte de som tar det fra nevrologiske tilstander og sykdommer og aldring på en måte som gjør den forskjellig fra andre legemidler eller behandlinger. Det finnes forskjellige former av vitamin B12 (de vanligste er cyanokobalamin), men mangel på methylcobalamin har vært knyttet til forskjellige sykdommer.

Hva er det og hvor den kommer fra

Cyanokobalamin er en form for vitamin B12. Det er konvertert i svært små mengder i leveren til methylcobalamin, men ikke i mengder som er tilstrekkelig nok til å være terapeutisk. Syntetisk methylcobalamin er tilgjengelig som et supplement i mange supplement og vitamin butikker. Som et B-kompleks vitamin, spiller det en viktig rolle i forebygging og behandling av blodmangel, så vel som immunsystem vedlikehold.

Nødhjelp i sove-våkne rytme Sykdommer

Methylcobalamin har blitt studert som en effektiv behandling for søvn-våkne lidelser. I en studie ble pasienter med sove-våkne forstyrrelser som fikk en stor dose Methylcobalamin forbedret mer enn de som fikk en mindre dose av methylcobalamin, selv om forskjellen mellom de to var ikke veldig viktig. Mens forbedring ble notert samlet, var ikke nok forbedring observert å gjøre Methylcobalamin en effektiv entall behandling av søvn-våkne lidelser, selv om den har potensial som en "booster" av andre behandlinger, forsterke deres effekter.

antioxidant

Når kroppen bryter ned næringsmidler, er utsatt for visse stoffer eller tilstander, eller forbrenninger en stor del av kroppsfett i en kort tid, er frie radikaler som produseres, som kan skade celler i hele kroppen, forårsaker slike ting som hjertesykdom og kreft. Antioksidanter er stoffer som nøytraliserer og hindrer produksjon av frie radikaler, og methylcobalamin er en kraftig antioksidant. Fordi det lagrer for en lengre periode enn normalt cyanokobalamin, er det en meget effektiv antioksidant (i forhold til andre former for B12), og brukes som et vitamintilskudd for å fremme en generell reduksjon av forholdene og skade forårsaket av frie radikaler.

Behandling for ekstern Deficiency

Når det ikke er nok B12 konsumeres gjennom kosten eller absorpsjon er begrenset på grunn av et eksternt middel (for eksempel bakterielle infeksjoner eller gastrointestinale parasitter), kan bivirkningene være mange og potensielt dødelig. Når en mangel av B12 er kjent, kan methylcobalamin brukes som en effektiv behandling på grunn av sin lengre levetid i legemet i forhold til andre B12 former. Det er ofte administreres via injeksjon, men er også tilgjengelig i piller, nesespray og aktuelle gels.

Behandling for pernisiøs anemi

Pernisiøs anemi er en tilstand der kroppen produserer for få røde blodlegemer. Det kan alvorlig og en negativ innvirkning på hjerte, hjerne og fordøyelseskanalen. Pernisiøs anemi er vanligvis forårsaket av et tap av spesifikke celletyper i slimhinnen i magen som gjør et stoff som heter "intrinsic factor", som forteller kroppen å absorbere B12. Resultatet er en kronisk dårlig opptak av B12. Methylcobalamin kan administreres som behandling av pernisiøs anemi, redusere og eventuelt eliminere symptomer. Behandlingen varer vanligvis i løpet av livet til pasienten.