Hvordan å behandle en Facial myggstikk

April 20

Hvordan å behandle en Facial myggstikk


Du vet sikkert at du trenger å bære insektmiddel når du er utendørs i områder med mye mygg. Du kan selv bruke lange ermer og bukser for å beskytte kroppen din. Dessverre er ansiktet ofte oversett. Mange mennesker, særlig kvinner iført sminke, ikke sette insektmiddel på deres ansikter. Den gode nyheten er at du kan behandle en ansikts myggstikk og redusere hevelse og kløe.

Bruksanvisning

1. Vask bitt med såpe og vann. Du ønsker å være sikker på at området er rent og bakteriefritt for å hindre smitte. Du kan bruke din vanlige ansikts såpe eller rengjøringsmiddel.

2 Bruk is til bitt. Ta isen og hold den mot bittet i 20 minutter (legg isen i en baggie slik at den ikke går over så det smelter). Isen vil redusere kløe og få ned noen betennelse. Bruk pakkisen en gang i timen for de første seks timer etter bittet.

3 Lag en pasta med kjøtt mørsalt. Hell en teskje vann over en teskje av kjøtt mørsalt. Bland ingrediensene grundig. Påfør lim til bitt.

4 Bruk natron på bittet. Sett en teskje natron i et glass vann. Rør ingrediensene godt. Ta en ren klut og bearbeid den inn i blandingen. Holder duken på bite i 20 minutter.

5 Bruk Calamine lotion. Den calamine vil redusere trangen til å klø og bidra til å redusere eventuelle hevelse på bitt området.

6 Bruk hydrokortison krem på bittet. Du kan kjøpe hydrokortison over disk. Påfør i henhold til instruksjonene på pakken. Den hydrokortison vil redusere trangen til å klø.

7 Ta en over-the-counter antihistamin. Følg instruksjonene på pakken for riktig dosering. Den antihistamin vil bidra til å redusere kløe, samt redusere rødhet og hevelse.

Hint

  • Ring en lege hvis du har striper eller rødhet rundt bittet og får feber.
  • Se en lege dersom du får elveblest og har problemer med å puste.