Årsaker til Bone Spurs

September 21

Et bein anspore er en hard liten vekst eller projeksjon som vises på kanten av ryggmargen. Den medisinske termen for bein anspore er osteofytter. Når du flytter, bein spurs som gni mot dine ledd, nerver og muskler kan gi deg smerter. Noen mennesker har bein spurs i lange perioder av gangen, og føler ingen symptomer i det hele tatt. Årsakene til bein spurs er mange. Noen ganger kan behandling av en underliggende helsetilstand kan hindre dannelsen av et ben anspore.

Mangel

Bone spurs kan dannes hvis du ikke får like mye kalsium som du trenger i kostholdet ditt. Både barn under 13 år og voksne trenger 400 til 500 mg daglig. Tenåringer bør konsumere 1200 til 1300 mg kalsium hver dag. Gravide kvinner trenger 800 til 900 mg daglig.

Alder

Bare vokser eldre kan føre til at kroppen til å utvikle et bein anspore. Selv om du ikke har noen helseproblemer som du blir eldre, kan det hende du får asymptomatisk bein spurs.

plantar fasciitis

Du kan utvikle bein spurs hvis du har problemer med plantar fasciitis - en betennelse i vevet som ligger på den eneste av foten din. Kronisk betennelse i plantar vev kan føre til et bein anspore å utvikle seg på hælen, også kalt en hæl anspore.

gikt

Hvis du har slitasjegikt, kan bein spurs danne å gjøre opp for brusk du mister i leddene. Bone spurs kan være kroppens måte å forsøke å helbrede seg selv.

MATRETT

Personer som har en lidelse av deres skjelettsystemet kalt diffuse idiopatisk skjelett hyperostose, eller oppvask for kort, er sannsynlig å få bein spurs. De diagnostisert med oppvask utvikle bein spurs på sine pigger.