Hvordan finne en ny lege i en ny by

February 1

Hvordan finne en ny lege i en ny by


Etter flere år med å ha samme familie lege, flytter til en ny by, og finne en ny lege kan være ganske overveldende. Det vil definitivt ta litt tid og noen forsøk på å finne riktig type lege. Med riktig veiledning og forberedelse, kan prosessen være ganske enkel. Å vite hva du skal se etter i en lege og hvor du finner en kan veilede deg i å gjøre den riktige avgjørelsen. Forberede deg mentalt og følelsesmessig kan lette prosessen med å finne rett lege.

Bruksanvisning

Hvordan finne en ny lege i en ny by

1 Be om råd fra lokale sykehus eller medisinske samfunn. Sykehuset kan gi veiledning om hva slags leger i området og deres fagfelt. Hvis sykehuset ikke kan hjelpe deg, de fleste byer har en henvisning tjeneste for å hjelpe med å finne rett lege. Disse tjenestene kan vanligvis være plassert i den lokale telefonboken.

2 Skriv ned noen kvaliteter du skal se etter i en ny lege. Noen ting å tenke på er den type forsikring legen aksepterer, bekvemmeligheten av kontoret og hvordan legen samhandler med sine pasienter. Skrive en liste vil bidra til å sikre dine behov blir møtt.

3 Begynn å kalle legene som ble henvist og begynne å stille spørsmål på listen din.

Det kan være lurt å spørre spesifikt spørsmål knyttet til:

-kontortid

-doctor trening

Felt av kompetanse

-Hvis legen er imot nye pasienter

-type forsikring akseptert

4 Møte med den nye legen. Etter alle spørsmålene på listen din har blitt besvart, gjøre en avtale for å sette seg ned og snakke med din nye lege. Å se den nye legen og snakke med ham eller henne om dine bekymringer og betingelser, vil gi et bedre perspektiv på hva slags person han eller hun er.

5 Overfør alle tidligere medisinsk historie til den nye legen. Dette kan gjøres ved å signere et papir på legekontoret gi tillatelse til å frigi din journal til det nye kontoret. Dette bidrar til den nye legen blir mer kjent med din tilstand og bakgrunn.

Hint

  • Se inn noen forskjellige leger før de bestemmer seg for en.
  • Ta med deg en liste med spørsmål med deg når du møter legen din for første gang.
  • Lær hvordan hjelpskontorpersonell kan være når legen ikke er tilgjengelig. Hvis legekontoret ansatte ikke tilfredsstiller dine behov, er det veldig lett å bli frustrert.
  • Husk ingenting er satt i stein. Hvis du etter et par måneder, har den nye legen ikke passer dine behov, finne en ny.