Hvordan spise etter Lap Band Surgery

May 10

Hvordan spise etter Lap Band Surgery


Etter runde band kirurgi, kan du bli ekstatisk over resultatene. Nå er alt du trenger å gjøre er å spise riktig for å fortsette suksessen selv. Det vil være vanskelig i noen grad, fordi du må endre en levetid på spisevaner. Alt du trenger å gjøre er å følge dietten informasjon som går langs med prosedyren instruksjoner. Hovedsakelig, må du få rikelig med protein hver dag (ca 45 gram), spise sakte (ikke gulp) og drikk rikelig med væske mellom måltidene.

Bruksanvisning

1 Begynn å drikke vann noen timer etter operasjonen, per legens instruksjoner. Dette er alt som er tillatt den første dagen for å få magen til å fungere igjen. Etter et par dager, kan du begynne å spise noe som, mens fortsatt flytende, har litt mer næring å tilby for eksempel protein shake pulver. Ideen er å jobbe i spising "normal" mat sakte slik at du ikke vil overtax fordøyelsessystemet.

2 Graduate til tykkere matvarer av den andre uken. Dette er når du vil være i stand til å spise mat som yoghurt, fløte suppe, og cottage cheese. Hold din del størrelse til ca halvparten av en kopp per måltid, og samtidig opprettholde protein inntaket. Dette vil holde deg fra overfôring selv og har problemer.

3 Sett smaksløkene for litt mer på den tredje uken. Du kan begynne å ha myk mat nå, og suppe vil være din venn her. Pass på å bruke veldig små biter av kjøtt som er godt kokt i kjøttkraft for å holde dem myke.

4 Spis sakte. Dette er viktig fordi på den fjerde uken, er du klar til å gi vanlig mat en rettssak. Etter å tygge matvarer til pulverisert, har du brukt ca 30 minutter hvile for hvert måltid.

5 Chow ned nesten alt som du vil nå (se din del størrelse). Det har vært over en måned, og før du vet ordet av det, vil du være å spise mat som alle andre-bare mindre mengder. Du vil ikke oppmerksom på dette fordi du vil være å miste pounds hver uke akkurat som du ville på grunn av den runde band kirurgi.

Hint

  • Det er rikelig med protein shake pulver blandinger på markedet. De er alle ganske mye det samme så bare sammenligne ingredienslisten for å se at du velger riktig.
  • The South Beach dietten har blitt anbefalt av mange leger som skal brukes etter lap-band kirurgi.
  • Hvis du overspise eller spise noe for tørr, må du kanskje å spy det opp fordi maten er støttet opp i toppen av magen.
  • Husk å være svært forsiktig med visse matvarer som kan gi deg problemer. Dette er rødt kjøtt (på grunn av muskel fiber), brød, pasta, peanøttsmør, og fettete stekte foots.