Hvordan bruke Epson Salt som en Cleanser

September 8

Epson salt, også kjent som magnesiumsulfat, er et produkt som du kanskje allerede har i ditt hjem for å hjelpe deg å slappe av og redusere stress. Saltet kan også fungere som et rengjøringsmiddel for å rense håret ditt, din kolon, så vel som huden din. Hvis du tar medisiner narkotika, bør du kontakte lege før du bruker Epson salt siden salt kan ha negativ samhandle med visse medisiner. Du bør også avstå fra å bruke salt hvis du opplever smerter i mageregionen, kvalme eller oppkast.

Bruksanvisning

1 Bruk Epson salt som et rengjøringsmiddel for å fjerne buildup av olje- og hårprodukter fra håret. For å gjøre dette, bland 1/2 kopp Epson salt 1/2 kopp sitronsaft. Fukt håret, fra rot til slutt, og påfør blandingen. La blandingen til å forbli på håret i 10 til 15 minutter før skylling. Etter skylling salt, kan du fortsette å shampoo håret som vanlig.

2 Bruk Epson salt som et rengjøringsmiddel for kolon. Når svelget, vil saltet fungere som et avføringsmiddel, så vær sikker på at du kan bo nær et toalett. For å opprette kolon cleanser, bland 1 ts. av Epson salt med 20 oz. vann og drikk blandingen.

3 Bruk Epson salt som et rengjøringsmiddel for ansiktet ditt. Hvis du har fet hud, kan du blande noen av Epson salt med vanlig ansiktsrens. Saltet vil tørke overflødig olje ut av huden din. Etter at du har renset ansiktet med salt, skylle ansiktet med vann og tørk.

4 Bruk Epson salt som en full kroppsskrubb. For å gjøre dette, kan du plassere noen av salt på en dusj mitt eller loofah mens du tar en dusj. Skrubb salt over hele kroppen i en sirkulær bevegelse for å eksfoliere døde hudceller. Skyll saltet ut av kroppen etter skrubbe er fullført. Saltet kan også plasseres på ansiktet som en exfoliant for å fjerne død hud.